Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Κέρκυρα - Ολυμπιακός Βόλου 1-3

Στο ντεμπούτο του Κατσαβάκη, η φιέστα που ετοίμαζε η Κέρκυρα έκανε φτερά. Μέσα σε 27 λεπτά ο Ολυμπιακός Βόλου καθάρισε τους Φαίακες με συνταγή Τσιώλη και έκανε ένα ακόμα βήμα για τα πλέι οφ με το τελικό 1-3.

Αιφνιδιασμός με το καλημέρα στο νησί. Ο Ολυμπιακός Βόλου στο 4ο λεπτο βρήκε δίχτυα με τον Σολάκη και «πάγωσε» τους Φαίακες. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, την ώρα που η Κέρκυρα αναζήτησε τρόπους να συνέλθει και να απειλήσει. Φευ, Ρίκκα και Γραμμόζης δεν συνεργάστηκαν καλά στο κέντρο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Μπρέσκα να κάνει πάρτι. Στο 24΄ τροφοδότησε τον Σολάκη, ο οποίος έκανε το 0-2 σαν σε προπόνηση, ενώ τρία λεπτά μετά υπέγραψε από το πρώτο ημίχρονο την νίκη των Ερυθρόλευκων με μια ασύλληπτη οβίδα στο 27’.

Η Κέρκυρα πριν καν συμπληρωθεί το μισάωρο έχασε τα αυγά και τα πασχάλια και η ανατροπή ήταν κυριολεκτικά βουνό. Ο Καλαντζής μείωσε στο 50΄, ωστόσο αντίδραση επί της ουσίας δεν υπήρξε στο δεύτερο μέρος και η φιέστα των γηπεδούχων εξελίχθηκε σε εφιάλτη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More