Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

"Ινστιτούτο Αισθητικής" με... έξτρα "υπηρεσίες"

Στη σύλληψη δύο γυναικών, ηλικίας 35 και 40 ετών αντίστοιχα, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων, Αρχαιοκαπηλίας και Ηθών στη Θεσσαλονίκη, με τις κατά περίσταση κατηγορίες της μαστροπείας και την παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε αιφνιδιαστική έρευνα που πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής οι Αρχές σε Ινστιτούτο Αισθητικής, διαπιστώθηκε ότι η 35χρονη ιδιοκτήτρια της επιχείρησης κανόνιζε επ’ αμοιβή ραντεβού, μέσω αριθμού κινητού τηλεφώνου, ο οποίος ήταν δημοσιευμένος σε στήλη αγγελιών εφημερίδας.

Η ίδια γυναίκα, με σκοπό το κέρδος, προήγαγε στην πορνεία τη 40χρονη υπάλληλό της και διευκόλυνε την ερωτική δραστηριότητα, παραχωρώντας κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για την έκδοση της.

Από την πλευρά της, η υπάλληλος παρείχε ερωτικές υπηρεσίες, σε επιλεγμένους πελάτες του «Ινστιτούτου», χωρίς να υποβάλλεται στους προβλεπόμενους εργαστηριακούς και κλινικούς ελέγχους και χωρίς να διαθέτει τη σχετική άδεια.

Σημειώνεται ότι επίσης, ο συγκεκριμένος «επαγγελματικός χώρος μασάζ», λειτουργούσε χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More