Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Πάτρα: Ζητιανεύουν για τα φάρμακα

Ζητιανεύουν ακόμα και βασικά φάρμακα όπως τα αναλγητικά, εκατοντάδες Πατρινοί που κατά το παρελθόν είχαν ασφάλεια και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από την πρόνοια. Μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη, η υπηρεσία της Νομαρχίας πέρασε στην δικαιοδοσία του Δήμου της Πάτρας.

Ο Δήμος σύμφωνα με πληροφορίες, παρέλαβε περίπου πεντακόσιες περιπτώσεις σε εκκρεμότητα και άρχισε να εργάζεται πάνω σε αυτές πριν λίγο καιρό, αφού χρειάστηκε και η επανασύσταση της επιτροπής που εγκρίνει τις αιτήσεις.

Η επιτροπή συνεδριάζει μόνο δυο φορές την εβδομάδα, όμως αυτό δεν είναι αρκετό, αφού υπάρχουν σχεδόν καθημερινά και νέες αιτήσεις για βιβλιάρια πρόνοιας, γιατί η φτώχεια και η ανέχεια καλπάζουν.

Όλο αυτό το ζοφερό σκηνικό, που πρέπει άμεσα να αλλάξει, έχει αναγκάσει εκατοντάδες πολίτες που δεν μπορούν να αγοράσουν φάρμακα και ιατρικές υπηρεσίες κυριολεκτικά να… ζητιανεύουν για την υγεία τους!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More