Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟ - Ατρόμητος 1-1

Η πορεία των οπαδών του Παναθηναϊκού από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μέχρι το γήπεδο εξελίχθηκε σε ταλαιπωρία μέσα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είχε πρόθεση για γιορτή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο κάνοντας και γύρο του θριάμβου πριν από την έναρξη του αγώνα, αλλά η ομάδα του Περιστερίου είχε άλλα σχέδια.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη πήραν «χρυσό» βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία. Το τελικό 1-1 ήταν απόλυτα δίκαιο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τις ευκαιρίες να κερδίσουν το ματς.

Με τον Σωτήρη Νίνη να καλύπτει την αριστερή πτέρυγα, τον Γκοβού να είναι δεξιά και τον Σιμάο να παίζει το ρόλο του Ζιλμπέρτο Σίλβα ξεκίνησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον αγώνα, ενώ από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Δώνης παρέταξε την ομάδα του με μόνο προωθημένο τον Σαγκανόφσκι.

Οι «πράσινοι» μπήκαν ζεστά στην αναμέτρηση με σκοπό να τελειώσουν από νωρίς το παιχνίδι και είχα δυο καλές ευκαιρίες με τον Κατσουράνη και τον Γκοβού στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Μιχαηλίδη. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι το 15 οι διαιτητής Τσινιάρης είχε διακόψει το παιχνίδι τρεις φορές γιατί πίσω από την εστία των φιλοξενούμενων υπήρχαν οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Όπως ήταν φυσικό, ο αγώνας δεν είχε ρυθμό με τόσες διακοπές, αλλά όσο παιζόταν ποδόσφαιρο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν πιο πιεστικοί στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Πάντως, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη παραλίγο να κάνουν τη ζημιά με τον Τάτο στο 21ο λεπτό, αλλά το σουτ του νεαρού ποδοσφαιριστή ήταν χλιαρό και δεν απείλησε ουσιαστικά τον Τζόρβα.

Ό, τι δεν κατάφερε ο Τάτος το κατάφερε ο Μπρίτο δέκα λεπτά αργότερα. Ο Βραζιλιάνος κατέβασε πολύ όμορφα την βαθιά μπαλιά του Σαρμιέντο και με πολύ όμορφο πλασέ πάνω από τον Τζόρβα άνοιξε το σκορ.

Η χαρά για τους φιλοξενούμενους δεν κράτησε πολύ, μιας και δυο λεπτά αργότερα ο Γκοβού εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Ολιβέιρα και αφού βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Μιχαηλίδη δεν δυσκολεύτηκε να τον νικήσει. Ο Γάλλος που ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο έδωσε έτοιμο γκολ στον Κατσουράνη, αλλά το σουτ του Έλληνα διεθνή έδιωξαν οι αμυντικοί του Ατρόμητου σε κόρνερ.

Ο ρυθμός συνέχισε να είναι γρήγορος μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με τον Ατρόμητο να είναι πολύ πιο απειλητικός και να διαμαρτύρεται για πέναλτι στο τελευταίο λεπτό, όταν ο Νάστος γύρισε και ο πεσμένος στο έδαφος Γκοβού έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ με τα χέρια.

Το δεύτερο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο που τελείωσε και το πρώτο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την κυριαρχία στον χώρο του κέντρο και στα πρώτα δέκα λεπτά πάτησαν αρκετές φορές την περιόχή του Τζόρβα, χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 58ο ο Τάτος έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ, όταν μετά από πάσα του Νάστου βγήκε μόνος του απέναντι από τον Τζόρβα, ο οποίος έκανε έγκαιρη έξοδο και πρόλαβε τα χειρότερα για τους γηπεδούχους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Δώνης είχε δώσει εντολή από την αρχή του παιχνιδιού οι περισσότερες επιθέσεις της ομάδας του να γίνεται από την πλευρά του Σεϊταρίδη, ο οποίος ήταν κακός αμυντικά.

Ο Παναθηναϊκός είχε μια φλύαρη υπεροχή, με τους «κυανόλευκους» να είναι κίνδυνος – θάνατος στις αντεπιθέσεις τους. Σε μια από αυτές ο Καμαρά στο 70’ πήρε την μπάλα από τον Μιχαηλίδη, αλλά πήγε αρκετά πλάγια και το σουτ του μπλόκαρε εύκολα ο Τζόρβας.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Τσινιάρη βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες και τον Ατρόμητο να πανηγυρίζει για τον πολύ σημαντικό βαθμό που πήρε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More