Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Κρήτη: Τον πρόδωσε το video

Η νάιλον σακούλα με τα ρούχα, που είχε αφήσει για λίγο στο πεζοδρόμιο έξω από την πολυκατοικία στην οποία κατοικεί ο κάτοχός τους, «γυάλισε» στο μάτι ενός ανήλικου αλλοδαπού πορτοφολά στο Ηράκλειο Κρήτης! Μόλις την άνοιξε, είδε ένα πορτοφόλι και, χωρίς πολλή σκέψη, το άρπαξε και εξαφανίστηκε μαζί με έναν 35χρονο συνεργό του. Όμως, δεν είδαν την κάμερα που τους κατέγραφε!

Όταν ο ιδιοκτήτης πήγε να πάρει την τσάντα τους, διαπίστωσε ότι το πορτοφόλι του που περιείχε 800 ευρώ και διάφορα προσωπικά του έγγραφα είχε κάνει «φτερά». Όμως, δεν έχασε την ψυχραιμία του. Η πολυκατοικία είναι εφοδιασμένη με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και δεν είχε παρά να ελέγξει τα καταγεγραμμένα αρχεία για να δει τί είχε συμβεί!

Το βίντεο, που είχε καταγράψει τον 16χρονο δράστη και τον 35χρονο συνεργό του, παραδόθηκε στους άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου οι οποίοι άρχισαν έρευνες για να τους εντοπίσουν. Οι δύο αλλοδαποί προδόθηκαν μόνοι τους, καθώς έκαναν το μοιραίο λάθος να… ξαναπεράσουν έξω από το σπίτι του θύματός τους! Εκείνο τους αναγνώρισε και ειδοποίησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι τους συνέλαβαν και βρήκαν πάνω στον ενήλικο τα κλεμμένα χρήματα. Όσο για το πορτοφόλι, βρέθηκε πεταμένο σε έναν κάδο απορριμμάτων!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More