Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Βιγιαρεάλ - Τβέντε 5-1

Μια ανάσα από την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Europa League είναι η Βιγιαρεάλ, η οποία διέλυσε με σκορ 5-1 την Τβέντε στο «Μαδριγάλ» δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς. Στα πρόσωπα των Ρόσι και Νιλμάρ, βρέθηκαν οι διάδοχοι των Ρικέλμε και Φορλάν που πέντε χρόνια πριν είχαν οδηγήσει το «κίτρινο υποβρύχιο» στους «4» του Champions League. Πάρτι έκανε το «φονικό» δίδυμο απέναντι στους Ολλανδούς.

Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Μαρτσένα στο 22’ και διατήρησε την πρωτοβουλία καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Αν και ο Νιλμάρ είχε ραντεβού με την ατυχία και το αριστερό δοκάρι του Μιχαΐλοφ στο 34’, οι παίκτες της ισπανικής ομάδας συνέχισαν να πιέζουν ασφυκτικά μα φυσική συνέπεια να «γείρει» ο αγωνιστικός χώρος του «Μαδριγάλ». Η δικαίωση ήρθε στο τέλος του πρώτου μέρους, αφού πρώτα ο Βαλέρο –εκμεταλλευόμενος εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Καθόρλα- και στη συνέχεια ο Νιλμάρ μετά από σύγχιση στην άμυνα της Τβέντε, σκόραραν στο 43’ και στο 45’ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η περίφημη «όλα» έκανε την εμφάνισή της στις κερκίδες και η ατμόσφαιρα με τις μουσικές και τα τραγούδια του κόσμου έγινε εξαιρετική. Μη θέλοντας να απογοητεύσουν τους φίλους τους, οι παίκτες της Βιγιαρεάλ συνέχισαν τη δική τους παράσταση στο χορτάρι και τελικά τους αποζημίωσαν με το ομορφότερο γκολ της βραδιάς που σημείωσε ο Πέπε Ρόσι στο 55’, ενώ δέκα λεπτά πριν το τέλος, ο Νιλμάρ έγραψε με υπέροχη προσπάθεια και άπιαστο σουτ το 5-0!

Για το γεγονός ότι το κοντέρ σταμάτησε στα πέντε ευθύνονται οι Ολλανδοί που στο τελευταίο ημίωρο κατέφυγαν συχνά στο σκληρό παιχνίδι και μάλλον θα πρέπει να θεωρούν τους εαυτούς τους τυχερούς που ο διαιτητής τους επέτρεψε να μείνουν με έντεκα παίκτες μέχρι το τελικό σφύριγμα και να πετύχουν το γκολ της παρηγοριάς με τον Γιάνκο, που θα έπρεπε νωρίτερα να έχει αποβληθεί.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπες, Γκονσάλο (71’ Καπντεβίλα), Μουσάτσιο, Μαρτσένα, Καθόρλα, Καταλά (82’ Κίκο), Βαλέρο (79’ Κάνι), Σοριάνο, Ρόσι, Γκασπάρ, Ρόσι, Νιλμάρ.

ΤΒΕΝΤΕ: Μιχαΐλοφ, Ονιέγου, Βίσγκεροφ, Μπράμα (77’ Λάαντζατ), Γιάνσεν, Ντε Γιονγκ (32’ Γιάνκο), Ρουΐς (60’ Τσαντλί), Μπαχράμι, Ροζάλες, Ντάγκλας, Τιεντάλι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More