Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Έλληνας οδηγός καρτ στην Ιταλία

Έχοντας κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο ιταλικό πρωτάθλημα Kartgrandprix, ο Άγγελος Σταθακόπουλος συνεχίζει την προσπάθειά του το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Με μια 3η θέση στις αποσκευές του από τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στο Castelletto, ταξιδεύει και πάλι στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην πίστα της Siena, με στόχο τη διάκριση.

Σε μια πίστα που γνωρίζει και στην οποία κατέκτησε την 4η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2009, ο Έλληνας οδηγός θα συναντήσει για 2η φορά τους φετινούς του αντιπάλους. Η περιοχή της Siena αυτή την εποχή πλήττεται συνήθως από πολυήμερες βροχοπτώσεις κι αυτό αναμένεται να επηρεάσει καθοριστικά την έκβαση των δοκιμών και του αγώνα. Αυτή τη φορά όμως, ο Σταθακόπουλος έχει προετοιμαστεί καλύτερα και είναι έτοιμος να προσπαθήσει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες για ακόμη μία διάκριση.

Λίγο πριν ταξιδέψει για την Ιταλία, ο Άγγελος Σταθακόπουλος δήλωσε: «Το αποτέλεσμα του 1ου αγώνα της χρονιάς ήταν εξαιρετικό και πραγματικά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να συμμετέχω στον 2ο αγώνα του πρωταθλήματος στο Jesolo, κάτι που μου κόστισε αρκετές θέσεις στη βαθμολογία. Στη Siena, στις 10 Απριλίου, διεξάγεται ο 3ος αγώνας του πρωταθλήματος, στον οποίο θα συμμετέχω κι εγώ.

Ευτυχώς, μετά τον αγώνα του Castelletto κατάφερα να κάνω κάποιες προπονήσεις, ώστε να συνηθίσω λίγο περισσότερο το νέο μου καρτ, αλλά και να δω πώς αντιδρά σε κάποιες βασικές ρυθμίσεις. Φυσικά οι συνθήκες στη Siena θα είναι πολύ διαφορετικές, αλλά, όπως πάντα, θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ τον κάθε γύρο που θα είμαι μέσα στην πίστα, ώστε να βρεθώ όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στη γραμμή της εκκίνησης, το απόγευμα της Κυριακής».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More