Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Πόρτο - Σπαρτάκ Μόσχας 5-1

Αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα η Πόρτο επικράτησε, εύκολα, 5-1 της Σπαρτάκ Μόσχας και πλέον είναι με το ένα πόδι στους «4» του Europa League. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Φαλκάο, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ και από ένα οι Βαρέλα, Μαίκον, ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει, προσωρινά, σε 3-1 ο Κομπάροφ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένοι και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν επτά λεπτά πριν την συμπλήρωση των 45’. Ο Περέιρα έκανε σέντρα από αριστερά και ο Φαλκάο με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι Πορτογάλοι μπήκαν και πάλι πολύ δυνατά και στο 65’ έφτασαν στο δεύτερο γκολ με τον Βαρέλα, ο οποίος έπιασε ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής. Τρία λεπτά αργότερα ο Μαϊκόν, με την βοήθεια των αμυντικών της Σπαρτάκ έκανε το 3-0.

Οι Ρώσοι στην αμέσως επόμενη φάση μείωσαν και αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους. Σκόρερ ο Κιρίλ Κομπάροφ με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή. Το 4-1 διαμόρφωσε ο Φαλκάο στο 85’, ενώ ο Κολομβιανός έγραψε και το τελικό 5-1 στο 91’, ύστερα από ωραία σέντρα του Μπελούτσι.

Πόρτο: Έλτον, Μαϊκόν, Περέιρα, Γκουαρίν (69’ Μπελούτσι), Μοουτίνιο, Φαλκάο, Χουλκ (80’ Κρ. Ροντρίγκεζ), Φουσίλε, Ρολάντο, Βαρέλα (73’ Ροντρίγκεζ), Φερνάντο.

Σπαρτάκ Μόσχας: Ντίκαν, Ίμπσον, Έλινγκντον, Άλεξ, Μακέεφ (85’ Γιακόμπλεφ), Σούτσι, Ρόχο, Καριόκα, Μακ Γκρέιντι (68’ Ντζούμπα), Κομπάροφ Κ., Κομπάροφ Ντ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More