Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Έκλεψαν καμπάνες και στην Δράμα

Μπορεί στην Κρήτη να βρέθηκαν οι δυο καμπάνες που είχαν κλαπεί από ισάριθμες εκκλησίες σε διαφορετικές περιοχές του Λασιθίου, όμως η νέα «μόδα» των κλοπών τέτοιου είδους έφτασε ως την βόρεια Ελλάδα! Το νέο κρούσμα καταγράφηκε στην Δράμα, όπου οι άγνωστοι δράστες δεν έκλεψαν μόνο μια, αλλά… τρεις καμπάνες!

Η κλοπή έγινε από το καμπαναριό της εκκλησίας της Ζωοδόχου Πηγής στο Καλλίφυτο Δράμας, στο οποίο ανέβηκαν οι δράστες με άγνωστο μέχρι στιγμής τρόπο και κατέβασαν τρεις μπρούτζινες καμπάνες αρκετά μεγάλου βάρους, τις οποίες προφανώς μετέφεραν με φορτηγό. Η αρπαγή έγινε αντιληπτή την επόμενη ημέρα και καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια Δράμας που ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι εικάζεται πως είναι μέλη συμμορίας που κλέβει χάλκινα αντικείμενα για να τα πουλήσει σε χυτήρια.

Στο Σιδηρόκαστρο του δήμου Αυλώνος στη Μεσσηνία, δύο άνδρες από τον Πύργο εισέβαλαν στο ξωκλήσι του νεκροταφείου και άρπαξαν δύο μπρούτζινα… μανουάλια! Όμως, έπεσαν σε μπλόκο της Αστυνομίας στη διασταύρωση Γιαννιτσοχωρίου και προσπάθησαν να ξεφύγουν μέσα στα χωράφια. Όμως οι άνδρες της ΟΠΚΕ τους συνέλαβαν, κατέσχεσαν τα κλοπιμαία και τους προσήγαγαν στην Ασφάλεια Πύργου, απ’ όπου παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Κυπαρισσίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More