Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Αναβάθμιση σιδηροδρομικής γραμμής Βόλου-Λάρισας

Το όραμα του θεσσαλικού σιδηρόδρομου θα επιδιώξει να υλοποιήσει η Θεσσαλία αξιοποιώντας την πρωτοβουλία «Jessica», που χρηματοδοτεί ολοκληρωμένες βιώσιμες επενδύσεις σε αστικές περιοχές.

Ήδη, προς την κατεύθυνση αυτή έχουν πραγματοποιηθεί διερευνητικές συζητήσεις με τους εμπλεκόμενους φορείς, τον ΟΣΕ αλλά και την κεντρική ηγεσία. Το έργο της αναβάθμισης της σιδηροδρομικής γραμμής Λάρισας - Βόλου και η ηλεκτροκίνησή της θα δώσει προστιθέμενη αξία στις συνεργαζόμενες πόλεις αλλά και σε όλη τη Θεσσαλία.

Σημαντικά θα είναι και τα οφέλη για την οικονομία, αφού οι δύο πόλεις θα λειτουργούν ως ενιαία ημερήσια ζώνη εργασίας, κατοικίας και μετακίνησης αγαθών και υπηρεσιών.

Η ειδική ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον φορέων της αυτοδιοίκησης και υπηρεσιακών παραγόντων από τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και την Ήπειρο έδωσε την ευκαιρία στους δυνητικούς δικαιούχους και ενδιαφερομένους να αποκτήσουν μια πρώτη εικόνα σε σχέση με τις βασικές αρχές και τη λειτουργία του χρηματοδοτικού μηχανισμού Jessica, μέσα από παραδείγματα εφαρμογής του σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More