Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Αποκριές στα γήπεδα της Super League

Η Σούπερ Λιγκ γιορτάζει το καρναβάλι στο γήπεδο και στο μεγάλο ματς της 25ης αγωνιστικής παίζουν ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (19:30, ΝS1). Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο άδειο Καραϊσκάκη τον Εργοτέλη (15:00, ΝΕΤ) και ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στη Λάρισα (17:15, NS2).

ΚΑΒΑΛΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (15:00)
Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν γεμάτη χαμόγελα, χαρές και… πανηγύρια. Η Καβάλα έκανε το διπλό στην Τούμπα και ανέβηκε σε θέση πλέι οφ, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ να μάχεται για το μέλλον του. Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να πάρει τη νίκη στις Σέρρες και να κερδίσει για πρώτη φορά με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο του, ελπίζοντας βάσιμα να σώσει την κατηγορία. Οι στόχοι παραμένουν και για τους δύο υψηλοί και οι ελπίδες για την πραγματοποίησή τους περνάνε μέσα από τον αγώνα της Κυριακής.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει κερδίσει στην Καβάλα. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει κερδίσει την Καβάλα στην Τρίπολη. Η Καβάλα έχει κερδίσει τον Αστέρα στην Τρίπολη. Το μόνο που δεν έχει γίνει ποτέ είναι να κερδίσει η Καβάλα στην έδρα της τον Αστέρα. Εκείνο που έχει επαναληφθεί σε όλες τις προαναφερθείσες περιπτώσεις είναι το τελικό αποτέλεσμα. 1-0! Κι αν θέλετε κι ένα επιπλέον στατιστικό, τόσο το γκολ του πρώτου γύρου, όσο και το περυσινό στην Τρίπολη σημειώθηκαν στο 62ο λεπτό!!! Τυχαίο;; Μάλλον!!!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (15:00)
Ευχή πρώτη: Να μη βρέχει και χρειαστεί το παιχνίδι να ολοκληρωθεί σε περισσότερες από μία ημέρες!!! Το περίφημο ματς του πρώτου γύρου συμπεριλαμβάνεται στα τρελά κι απίθανα που έχουν συμβεί φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα, ανάμεσα στα οποία είναι και το μεσημεριάτικο ματς στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Μια ώρα που δεν έχει συνηθίσει να παίζει ο Ολυμπιακός στην έδρα του και που την προηγούμενη φορά που αγωνίστηκε τόσο νωρίς (σ.σ. κόντρα στην Ξάνθη) έμοιαζε περισσότερο κοιμισμένος από τον αντίπαλό του.

Δεν είναι είδηση να πούμε ότι ο Εργοτέλης έχει κακή παράδοση στο Στάδιο Καραϊσκάκη, αφού με τις περισσότερες μικρομεσαίες ομάδες συμβαίνει το ίδιο. Οι Κρητικοί έχουν την… τάση να το παλεύουν και δεν έχουν γνωρίσει ποτέ βαριά ήττα στο Φάληρο, ωστόσο το 6-0-0 συνιστά είδηση, κυρίως λόγω της καλής παράδοσης που έχουν απέναντι στον Ολυμπιακό στην έδρα τους. Γενικότερα, ο Εργοτέλης είναι σκληρό καρύδι για τους Ερυθρόλευκους, που πέρυσι είχαν κατορθώσει να κερδίσουν με γκολ του Ντουντού στο 85’ κι ενώ βρέθηκαν να χάνουν στο 23’.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (17:15)
Ο Γιώργος Δώνης ξυπνάει αρκετές αναμνήσεις για τη θεσσαλική ομάδα, ωστόσο δεν είναι ο μόνος λόγος που κάνουν την ταύτιση. Ο Ατρόμητος φλερτάρει με τον τελικό του κυπέλλου, όπως είχε συμμετάσχει και η ΑΕΛ, αλλά επίσης κινδυνεύει να βρεθεί σε επικίνδυνη θέση και να μάχεται για τη σωτηρία του, όπως είχε πάθει και η Λάρισα. Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι οριακό για την ομάδα του Περιστερίου, ώστε να ξεφύγει του κινδύνου, όμως εξίσου σημαντικό είναι και για τους Κυανέρυθρους που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη τους.

Η πορεία τους παρόμοια… Ο Ατρόμητος προέρχεται από τη σπουδαία ισοπαλία στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, μία εβδομάδα μετά το «Χ» με τον Άρη. Ο Πανιώνιος είχε κατά σειρά ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και κατόρθωσε να μη χάσει από κανέναν. Το πρόβλημα, όμως, και με τους δύο έρχεται στα θεωρητικά ευκολότερα παιχνίδια, γι’ αυτό και βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία. Ο Πανιώνιος ηττήθηκε στα παιχνίδια που δεν έπρεπε απέναντι σε Εργοτέλη και Ξάνθη, ενώ ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να κερδίσει τον Αστέρα, την Ξάνθη και τον Ολυμπιακό Βόλου, με αποτέλεσμα να βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις.

ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (17:15)
Αν θέλουμε να μιλάμε για την ελπίδα που πεθαίνει τελευταία και για την ύστατη προσπάθεια, τότε η Λάρισα μπορεί να μετράει τις πιθανότητές της. Μπορεί να νιώθει πως είναι το ματς εκείνο που ίσως της δώσει ώθηση για να κάνει την ανατροπή και να μείνει στην κατηγορία. Κάτι εξαιρετικά δύσκολο, όπως και να κερδίσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετά την ισοπαλία απέναντι στον Ατρόμητο θέλει να πάρει τη νίκη, ώστε να μπορέσει να ανασυνταχθεί και να ξεπεράσει όσα έγιναν στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Όταν είχαν αρχίσει να ακούγονται μουρμούρες για την αφλογιστία του και οι πρώτοι δειλοί χαρακτηρισμοί για το περίφημο «παλτό», ήρθε η Λάρισα. Ο Τζιμπρίλ Σισέ απέκτησε ειδυλλιακή σχέση με τη θεσσαλική ομάδα τον Οκτώβριο του 2009, αφού ήταν η πρώτη που έλαβε τα πυρά του κι έκτοτε φροντίζει για να ανανεώνεται ο έρωτάς τους. Ο Γάλλος επιθετικός πέρυσι πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ του Παναθηναϊκού στο Αλκαζάρ, ενώ και φέτος είχε σκοράρει στο ματς του πρώτου γύρου. Απολογισμός; Τα πέντε γκολ σε τρία παιχνίδια είναι μάλλον ενδεικτικός!

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19:30)
Πριν καλά-καλά προσγειωθεί το αεροπλάνο στη Θεσσαλονίκη, απογειώθηκε για την Αθήνα. Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ επιστρέφει στο ΟΑΚΑ και οι δυο τους θα δώσουν μία ακόμα μάχη, που αυτή τη φορά έχει διάρκεια 90 κι όχι 180 λεπτά! Το παιχνίδι παρότι είναι σκιά των ημιτελικών, έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού η ΑΕΚ θέλει να εξασφαλιστεί στην τρίτη θέση, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά βρέθηκε για πρώτη φορά φέτος εκτός πεντάδας και δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μη συμμετάσχει στα πλέι οφ.

Η ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ως γηπεδούχος μέσα στο 2011. Η μοναδική της νίκη στο Ολυμπιακό Στάδιο είναι ως φιλοξενούμενος απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται να κερδίσει την ΑΕΚ εκτός έδρας και το έχει κατορθώσει μόλις έξι φορές σε σύνολο 60 αγώνων, ενώ πέρυσι απέσπασε λευκή ισοπαλία στα πλέι οφ και ηττήθηκε στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Εκεί που έχουν δημιουργήσει ξεχωριστή παράδοση οι δύο ομάδες, είναι στις αποβολές. Στον πρόσφατο αγώνα κυπέλλου αποβλήθηκαν δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, στον πρώτο γύρο ο Κώστας Μανωλάς (και ο Δέλλας απ’ τον πάγκο), πέρυσι στα πλέι οφ ο Φωτάκης και πάει λέγοντας…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More