Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Αντιεξουσιαστής με υλικό παιδικής πορνογραφίας

Απροσδόκητη εξέλιξη παίρνει η δικαστική διερεύνηση της απόπειρας εμπρησμού στην εξέδρα των επισήμων που είχε τοποθετηθεί σε κεντρικό δρόμο της Ξάνθης για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Ένας από τους δύο νεαρούς αντιεξουσιαστές που είχαν συλληφθεί τότε, κατηγορείται και για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικους!

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της τοπικής Αστυνομίας, ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών, μετά την ποινική δίωξη που άσκησε στους δύο νεαρούς, ηλικίας 24 και 21 χρόνων, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και απόπειρα φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, άσκησε επιπροσθέτως νέα δίωξη σε βάρος του ενός από αυτούς και για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων.

Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, κατά την έρευνα που είχε διενεργηθεί στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε ψηφιακό υλικό παιδικής πορνογραφίας! Πρόκειται για ένα dvd που βρέθηκε ανάμεσα σε πολλά μουσικά cd, τα οποία είχε στο σπίτι του ο νεαρός και διατάχθηκε πραγματογνωμοσύνη, για να εξακριβωθεί πότε δημιουργήθηκε ο συγκεκριμένος δίσκος, από ποιον υπολογιστή και αν το υλικό προέρχεται από το Ίντερνετ.

Οι δράστες, μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους, που κατάφερε να διαφύγει, είχαν αποπειραθεί να βάλουν φωτιά στην εξέδρα που είχε στηθεί στην πλατεία Ελευθερίας στην Ξάνθη, χρησιμοποιώντας τρία μπουκάλια με βενζίνη και μία κροτίδα…

Όμως, τους αντιλήφθηκε ένας περαστικός ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία και συνελήφθησαν, Πάνω τους βρέθηκαν δύο μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό, ενώ ο 21χρονος είχε μαζί του ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλoμπ και έναν ενεργοποιημένο φορητό ασύρματο πομποδέκτη.

Οι επίδοξοι εμπρηστές παραδέχθηκαν ότι προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και ισχυρίστηκαν ότι η απόπειρά τους στρεφόταν κατά των παρελάσεων και ό,τι συμβολίζουν… Ο εισαγγελέας φαίνεται να πείστηκε και μετέτρεψε τις κατηγορίες τους σε πλημμέλημα, αφήνοντάς τους ελεύθερους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More