Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Οι κάτοικοι διώχνουν την πρεζα από τα Εξάρχεια

Αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής των Εξαρχείων μη μπορώντας να αντέξουν άλλο την κρατική αδιαφορία στο θέμα των τοξικομανών και των εμπόρων που κυριολεκτικά είχαν κάνει κατάληψη στην οδό Στουρνάρη και τα γύρω στενά, πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και τους έδιωξαν από την περιοχή.

Το θέμα είχε αναδείξει με δημοσίευμά του προ μερικών εβδομάδων το newsbeast.gr όπου τότε είχε διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος αλλά και το ότι δεν υπήρχε καμία κρατική μέριμνα προκειμένου να λυθεί το σοβαρό ζήτημα των κατοίκων και των εμπόρων της περιοχής.

Αυτό μέχρι την περασμένη Τετάρτη όπου μετά από συνέλευση κατοίκων της περιοχής αποφασίστηκε οι ίδιοι να διώξουν τα προβληματικά στοιχεία από την περιοχή τους προκειμένου να ξαναμπούν κάτοικοι και καταστηματάρχες σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Έτσι με κίνδυνο της ζωή τους αλλά χωρίς μέχρι τώρα να έχει δημιουργηθεί κάποια ένταση και παρά την έλλειψη αστυνομικής βοήθειας, περιπολούν με βάρδιες στην οδό Στουρνάρη αλλά και τα γύρω στενά που είχαν γίνει στέκια τοξικομανών και εμπόρων και διώχνουν όσους επιχειρούν να επιστρέψουν.

Σημειώνεται πως το πρόβλημα των τοξικομανών και των εμπόρων υπάρχει από τα τέλη Δεκεμβρίου και είχε κάνει πραγματικά αφόρητη την κατάσταση όχι μόνο για τους κατοίκους αλλά και για τους καταστηματάρχες που είδαν έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Αθήνας να ερημώνει μέρα με τη μέρα αφού ήταν πραγματικά δύσκολο για τους περαστικούς να διασχίσουν την οδό Στουρνάρη την ίδια στιγμή που εκατοντάδες τοξικομανείς κάνανε χρήση ναρκωτικών στη μέση του δρόμου.

Μεγάλο μέρος των τοξικομανών που έφυγαν από την οδό Στουρνάρη έχουν πλέον μετακινηθεί στην πλατεία Ομονοίας όπου προστέθηκαν στον ήδη μεγάλο αριθμό τοξικομανών που σταθμεύουν στο σημείο κάνοντας την κατάσταση στην κεντρικότερη πλατεία της Αθήνας ακόμα τραγικότερη.

Είναι φανερό ότι πρέπει σύντομα να βρεθεί μία λύση σε ένα πρόβλημα που ταλανίζει έντονα το κέντρο της πόλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More