Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ατρόμητος - Πανιώνιος 1-2

Στο Περιστέρι, ο Πανιώνιος πήρε βαθιά ανάσα παραμονής με τον Μήτρογλου να διαμορφώνει στο 67΄ το τελικό 2-1. Μέσα σε 4λεπτα, ο Ατρόμητος έχασε τα αυγά και τα πασχάλια καθώς ο Γουνδουλάκης αρχικά ισοφάρισε το γκολ του Σφακιανάκη από το 51΄, ενώ ο Έλληνας φορ έβαλε ξανά την σφραγίδα του.

Κι όμως αν ο Μάχο δεν σταματούσε την κεφαλιά του Σαμπού στις καθυστερήσεις, η νίκη για τον Πανιώνιο θα έκανε φτερά. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη (έξι ματς χωρίς νίκη) πλέον νιώθει περίεργα όσον αφορά στην υπόθεση σωτηρία και οι εναπομείναντες αγωνιστικές θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για όσους βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού.

Επιπλέον για πρώτη φορά ο Πανιώνιος γυρνάει παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη στο πρώτο ημίχρονο. Παιχνίδι κέντρου, συναγερμός στις άμυνες και τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο Πανιώνιος έμειναν σε ρηχά νερά. Ο Καμαρά δεν είχε τις εξάρσεις όπως στον ημιτελικό με τον Βόλο, ο Μήτρογλου ήταν καλά κλεισμένος με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν πολλές φάσεις. Καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων αυτή του 31λεπτου όταν ο Μάχο σταμάτησε το μακρινό σουτ του Νεμπεγλέρα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μήτρογλου δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μιχαηλίδη.

Ο Έλληνας κίπερ και με την εκκίνηση του δευτέρου μέρους έδιωξε εντυπωσιακά το πλασέ του Μπάλαμπαν και το ματς πήρε φωτιά. Βλέπετε στην αμέσως επόμενη φάση ο Σφακιανάκης άνοιξε το σκορ καθώς πήρε το «ριμπάουντ» από την οβίδα του Μπρίτο στο δοκάρι. Αναγκαστικά ο Πανιώνιος βγήκε στην επίθεση για το γκολ της ισοφάρισης και δικαιώθηκε με τον Γουνδουλάκη στο 63΄. Και όχι μόνο έκανε το 1-1, αλλά με τον «Μητρο-γκολ» πήρε και το προβάδισμα τέσσερα λεπτά μετά. Ο Ατρόμητος είχε την ευκαιρία στο 92΄ με τον Σαμπού, όμως ο Μάχο τον έβαλε πλέον σε μπελάδες! .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More