Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

"Μαύρα" μαντάτα για την απεμπλοκή από το μνημόνιο

«Διαπιστώνουμε ότι δεν γίνεται τίποτα από την ημέρα που φύγαμε από την Αθήνα μετά τον τελευταίο έλεγχο», δήλωσε στέλεχος της τρόικας στο «Βήμα της Κυριακής».

Οι δηλώσεις αυτές, σύμφωνα με την εφημερίδα, εκφράζουν την κοινή πεποίθηση που διαμορφώνεται στην «ελληνική ομάδα» της Ε.Ε. του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, ότι η μηχανή παραγωγής και εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων επιβράδυνε σημαντικά τη λειτουργία της τον τελευταίο μήνα και ότι στην Ελλάδα επικρατεί «μεταρρυθμιστική κόπωση», με αποτέλεσμα ακόμη και νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχει ψηφίσει η Βουλή να καθίστανται μη εφαρμόσιμες.

Επίσης, η τρόικα θεωρεί λάθος την εναπόθεση ελπίδων για «γρήγορη λύση» στη Σύνοδο Κορυφής της 25ης Μαρτίου, οι οποίες φαίνεται ότι διαψεύστηκαν κατά τη συνάντηση του Γ. Παπανδρέου και του Γ. Παπακωνσταντίνου με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο.

Τέλος, η τρόικα κρίνει λανθασμένη την επιθυμία της κυβέρνησης για «φιλική αναδιάρθρωση». Η τρόικα προειδοποιεί ότι αν γίνει κάτι τέτοιο, θα οδηγήσει σε πιο αυστηρό μνημόνιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More