Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Οικιακές... χασισοφυτείες!!!

Πλησιάζει η άνοιξη και οι χασισοκαλλιεργητές έπιασαν… δουλειά, με όλο και πιο πολλούς να δημιουργούν τις δικές τους «οικιακές» φυτείες στα σπίτια τους! Ταυτόχρονα, όμως, έπιασαν δουλειά και οι… αστυνομικές αρχές που ξεκίνησαν τις συλλήψεις!

Στην Ρόδο, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες ότι ένας 27χρονος καλλιεργούσε υδροπονική κάνναβη (skang) μέσα στο σπίτι του και έκαναν έφοδο. Πράγματι, ανακάλυψαν τρία δοχεία με ισάριθμα δενδρύλλια ύψους από 0,15 ως 0,85 εκατοστά τα οποία θερμαίνονταν τεχνητά με δύο ειδικούς λαμπτήρες για να αναπτύσσονται γρήγορα! Στο σπίτι κατασχέθηκαν ακόμη 38,9 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς και 80 ευρώ, ενώ ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί.

Αλλά και στις Καλυθιές Ρόδου, συνελήφθη ένας 49χρονος που καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του τρία δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ύψους 0,64, 0,30 και 0,15 εκατοστών. Στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμη 20 γραμμάρια χασίς και 24 γραμμάρια κοκαΐνης.

Στους Δολούς Μεσσηνίας, συνελήφθη ένας Έλληνας κάτοικος της περιοχής, γιατί σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 17 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More