Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Δεν ήταν μόνο τυρί τελικά!!!

Χαμογελούσε κάτω από τα μουστάκια του ο 58χρονος έμπορος ναρκωτικών όταν είδε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Δράμας να φτάνουν στο αγρόκτημά του στον Ξηροπόταμο, καθώς πίστευε ότι είχε βρει την κατάλληλη κρυψώνα για το «εμπόρευμά» του. Όμως, το χαμόγελο… πάγωσε στο πρόσωπό του, όταν είδε ότι μαζί τους είχαν έναν ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «δανεικό» από την αντίστοιχη υπηρεσία της Αλεξανδρούπολης!

Όταν η έρευνα των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. δεν απέδωσε καρπούς, ανέλαβε ο τετράποδος βοηθός τους να ανακαλύψει αυτά που ήταν σίγουροι ότι υπήρχαν κρυμμένα στο αγρόκτημα. Και πράγματι, λίγη ώρα αργότερα ο σκύλος κουνούσε χαρούμενα την ουρά του, μυρίζοντας δύο πλαστικά και πέντε μεταλλικά δοχεία με… τυρί που βρίσκονταν στον στάβλο!

Μόλις τα άνοιξαν και σήκωσαν τις πρώτες στρώσεις τυριού, διαπίστωσαν ότι από κάτω κρύβονταν συσκευασίες με ναρκωτικά! Συνολικά, ο πονηρός αγρότης έκρυβε ακατέργαστη ινδική κάνναβη βάρους έξη κιλών και 422 γραμμαρίων κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More