Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Έτος Κρουαζιέρας το 2011

Ως έτος κρουαζιέρας χαρακτήρισε το 2011 για την ΟΛΠ Α.Ε. ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Ανωμερίτης.

«Γι’ αυτό το μεγάλο βάρος δόθηκε στη νέα τιμολογιακή πολιτική και στις υπηρεσίες. Δημιουργούμε νέα χαμηλότερα τιμολόγια για προσόρμιση και παραβολή των πλοίων, εκπτώσεις από 5%-30% ανάλογα με την περίοδο και προσεγγίσεις και νέο τιμολόγιο στη φόρτωση τροφοεφοδίων», επεσήμανε.

Σύμφωνα με τα νέα τιμολόγια, οι χρεώσεις κρουαζιερόπλοιων για προσόρμιση από 0,090 ευρώ πάει στο 0,086 ευρώ. Για παραβολή (με το μέτρο) από 1,5 ευρώ μειώνεται στο 1,425 ευρώ.
Σύμφωνα με τη νέα τιμολογιακή πολιτική:
- Εκπτωση 5% σε κρουαζιερόπλοια που πραγματοποιούν πλέον των 3 και έως 7 κατάπλους τον μήνα.
- Εκπτωση 15% σε κρουαζιερόπλοια που πραγματοποιούν πλέον των 8 κατάπλων τον μήνα
- Εκπτωση 10% σε κρουαζιερόπλοια για τους κατάπλους που θα πραγματοποιήσουν από/επιβίβαση στον Πειραιά τουλάχιστον των 2/3 των επιβατών που μεταφέρουν (Home Port).
- Εκπτωση 30% στα πλοία που πραγματοποιούν κατάπλους κατά τους μήνες Δεκέμβριο, Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Για την υπόθεση της ελληνικής κρουαζιέρας ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Γιάννης Διαμαντίδης έχει επισημάνει στο «ΘΕΜΑ»:

«Η Ελλάδα έχει το καλύτερο τουριστικό προϊόν από όλους τους ανταγωνιστές της. Ναι, είμαι αισιόδοξος ότι όλες οι μεγάλες εταιρείες κρουαζιέρας θα επιλέξουν να έχουν ως αφετηρία ελληνικές πόλεις και λιμάνια, κάτι που θα σημάνει τεράστια έσοδα και επενδύσεις για την ελληνική οικονομία.

Η ελληνική κυβέρνηση θέλει να κερδίσει και αυτό το στοίχημα, κόντρα αν θέλετε σε παλαιολιθικές, δογματικές, αναχρονιστικές συνδικαλιστικές λογικές. Θα αναβαθμίσουμε τα λιμάνια μας και θα είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε ασφάλεια και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους ξένους πολίτες που θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν από εδώ τις διακοπές τους. Που θα έρθουν για να αφήσουν χρήματα στην ελληνική οικονομία». Τέλος προσέθεσε:

«Υλοποιούμε βήμα προς βήμα, σταθερά, αποφασιστικά και χωρίς πισωγυρίσματα μια εθνική αναπτυξιακή πολιτική που θα μας βγάλει από το τέλμα, από τον αναχρονισμό, την κακομοιριά και την κακοδαιμονία μιας εποχής που μας έφερε στο χείλος της χρεοκοπίας. Εχω εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό και τη δημοκρατία μας.

Οχι, δεν φοβάμαι τίποτα, αντίθετα είμαι πολύ αισιόδοξος ότι οι κάτοικοι των πόλεων θα προασπίσουν την ευημερία και προοπτική τους. Η Ελλάδα μην ξεχνάμε είναι η χώρα του ξένιου Δία. Αλλωστε, η ψήφιση του νόμου για την άρση του καμποτάζ στην κρουαζιέρα έγινε ευρύτερα αποδεκτή από τον ελληνικό λαό μετά τα γεγονότα του περασμένου καλοκαιριού που μας εξέθεσαν διεθνώς».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More