Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Καταδικάστηκε πρώην χωροφύλακας για καλλιέργεια χασίς

Εννέα ολόκληρα χρόνια φυγοδικούσε ένας χασισοκαλλιεργητής με θητεία στην πρώην… Χωροφυλακή και, όπως αποδείχθηκε, ήταν αμετανόητος αφού συνελήφθη πέρυσι στη Σάμο με δύο κιλά «φούντας»! Παρά τους ισχυρισμούς του ότι είναι τοξικομανής, το δικαστήριο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 12 ετών.

Ο άλλοτε «υπηρέτης» του νόμου είχε ήδη καταδικαστεί μια φορά στο παρελθόν για καλλιέργεια κάνναβης, αλλά είχε νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο των φυλακών και του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του… μειωμένου καταλογισμού! Όμως, τον Ιούνιο του 2002, εξακριβώθηκε ότι καλλιεργούσε μια φυτεία με 158 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης στην Καλλιθέα Πυλίας στην Μεσσηνία, μαζί με δύο συνεργούς του ένας από τους οποίους συνελήφθη μέσα στη χασισοφυτεία και ο άλλος αργότερα. Στο σπίτι του πρώην χωροφύλακα στη Ράχη Καλαμάτας, βρέθηκαν άλλα εννέα φυτά και μικροποσότητα χασίς.

Ο ίδιος, όμως, δεν είχε συλληφθεί και φυγοδικούσε ως το περασμένο καλοκαίρι, όταν συνελήφθη και πάλι στη Σάμο με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Η δίκη έγινε στην Καλαμάτα και το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων δεν του χαρίστηκε, παρά το γεγονός ότι παραδέχτηκε στην απολογία του ότι καλλιεργούσε τα εννέα δενδρύλλια που βρέθηκαν στο σπίτι του και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σχέση με τη μεγάλη χασισοφυτεία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More