Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Αίτηση αποφυλάκισης για να μην χάσει το χέρι του

Μέσα από τις δικαστικές φυλακές Χανίων απευθύνει έκκληση για την αποφυλάκισή του για λόγους υγείας ένας από τους δυο 25χρονους κατηγορούμενους για το μακελειό που έγινε τα ξημερώματα της 5ης Φεβρουαρίου, στην χοροεσπερίδα ενός εσπερινού λυκείου σε νυχτερινό κέντρο του Ρεθύμνου!

Ο 25χρονος είχε κριθεί προφυλακιστέος για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός 31χρονου μαθητή με δράστη τον φίλο του, που μάλιστα είχε κατά λάθος τραυματίσει και τον ίδιο στο χέρι. Όμως, το τραύμα αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρό απ’ ότι είχε φανεί αρχικά και ο νεαρός κατέφυγε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ζητώντας να αφεθεί ελεύθερος με σκοπό να εισαχθεί στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου για να κάνει μεταμόσχευση στο οστό του χεριού, το οποίο κινδυνεύει να ακρωτηριαστεί εάν δεν του παρασχεθούν οι απαραίτητες ιατρικές υπηρεσίες!

Ο δικηγόρος του 25χρονου κρατούμενου υποστηρίζει ότι λόγω του σοβαρού προβλήματος αδυνατεί να αυτοεξυπηρετηθεί και στηρίζεται στη βοήθεια των συγκρατουμένων του. Επισημαίνει ακόμη πως δεν πυροβόλησε, αλλά μπήκε στη μέση για να χωρίσει τον φίλο του που είχε έρθει στα χέρια με τον 31χρονο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών συζητά την αίτηση και θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες, λόγω της άμεσης ανάγκης να υποβληθεί σε επέμβαση ο τραυματίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More