Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Skoda Ξάνθη - Ατρόμητος 3-0

Η Ξάνθη έκρυψε την μπάλα και προσφέροντας γκολ και θέαμα κέρδισε 3-0 τον Ατρόμητο! Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τους ακρίτες, ενώ οι παίκτες του Δώνη έμπλεξαν ξανά. Οι Αντεφέμι, Καζάκης και Πόι πέτυχαν τα γκολ, ενώ ο Μελισσάς παραλίγο να βάλει αυτογκόλ, καθώς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του.

Ξάνθη και Ατρόμητος ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα όποιος έχανε θα έμενε σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Μάλιστα οι δύο ομάδες είχαν και μία θέση διαφορά στον πίνακα.

Οι γηπεδούχοι από το καλημέρα έδειξαν ότι θέλουν το τρίποντο. Με βασικό παράγοντα την έδρα, πίεσαν από το πρώτο λεπτό και κυνήγησαν το γρήγορο γκολ. Η πίεση της Ξάνθης μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν μόνο μία ευκαιρία.

Στο 10’ το σουτ του Μαρσελίνιο πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Σουάνη. Στο 18’ ο Σουάνης βγήκε τετ α τετ με τον Ιτανζ, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου κράτησε το μηδέν!

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Ξάνθη, ήρθε από παίκτη του... Ατρόμητου! Στο 28’ ο Μελισσάς στην προσπάθειά του να διώξει ύστερα από στημένη φάση την έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ιτανζ.

Ο Ατρόμητος που ως τότε είχε παθητικό ρόλο και δεν μπορούσε να φτάσει στην εστία της Ξάνθης έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Αναστασάκος βγήκε τετ α τετ με τον Γκσπούρνιγκ, αλλά ο τερματοφύλακας τον γηπεδούχων βγήκε νικητής. Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία για το πρώτο ημίχρονο, μιας και ο γρήγορος ρυθμός που είχαν δει οι φίλαθλοι στο πρώτο ημίωρο.

Στην επανάληψη η Ξάνθη ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ με το... καλημέρα του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 48’ ο Βάλλας πήρε την κεφαλιά, ο Σουάνης έκανε την ασίστ και ο Αντεφέμι σε άδεια εστία σκόραρε!

Αυτό το γκολ όπως είναι φυσικό αποπροσανατόλισε τον Ατρόμητο, ενώ και η Ξάνθη έχοντας το αποτέλεσμα που ήθελε δεν έβγαινε συχνά στην επίθεση και φύλαγε τα νώτα της! Στο 73’, πάντως, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Στην πλάτη της άμυνας ο Σαγκανόφσκι και πλάσαρε, εξαιρετικός και πάλι ο Γκσπούρνινγκ έσωσε την Ξάνθη.

Το τέλος ήταν ιδανικό για την Ξάνθη. Στο 83’ Κατόνγκο "σερβίρει" για τον Καζάκη, άψογο πλασέ και 2-0. Αυτό δεν ήταν το τελικό αποτέλεσμα, μιας και ο Πόι σκόραρε στο 89’ και διαμόρφωσε το τελικό 3-0. 89’ Νέα σέντρα του Κατόνγκο από δεξιά, η άμυνα του Ατρόμητου είχε παιδική αντίδραση και ο Πόι με κεφαλιά σαν σε προπόνηση έκανε το 3-0.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More