Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Μας δουλεύουν κανονικά!!!!

Τα θετικά αποτελέσματα!!!! (που τα είδε ρε παιδιά;;;;;) των επιχειρησιακών συμβάσεων ανέπτυξε σε συνέντευξη της, υπουργός Εργασίας, Λούκα Κατσέλη, η οποία επιπλέον συνέστησε σε εργαζόμενους και ιδιωτικές επιχειρήσες «να μην εφησυχάζουν».

Μιλώντας στον 9,84, η υπουργός είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε τις επιχειρησιακές συμβάσεις, αφού δεν είναι τίποτε άλλο από ένα διάλογο ανάμεσα σε εργοδότες και εργαζόμενους για το μέλλον της εταιρείας!

«Η ειδική επιχειρησιακή σύμβαση είναι η δυνατότητα εργαζομένων και εργοδοτών να καθίσουν να συζητήσουν για το πώς θα γίνει ανταγωνιστική μια επιχείρηση και πώς μπορεί ο καθένας να συμβάλλει από την μεριά του», είπε η κυρία Κατσέλη.

Μάλιστα, υποστήριξε πως στον διάλογο αυτό οι εργαζόμενοι έχουν την ευθύνη για το μέλλον της επιχείρησης, αφού έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν κάποιους όρους των εργασιακών σχέσεων.

Παράλληλα, οι εργοδότες θα πρέπει να πάρουν μέτρα για να γίνουν γίνουν ανταγωνιστικοί και να εξοικονομήσουν κόστος, το οποίο δεν συνεπάγεται απολύσεις καθώς δεν αφορά μόνο μισθολογικό κόστος.

Πάντως, η υπουργός Εργασίας είπε ότι ο ιδιωτικός τομέας δεν θα πρέπει να ανησυχεί για τον 13ο και 14ο μισθό, αλλά δεν πρέπει και να ησυχάζει κιόλας.

«Αυτή τη στιγμή ο ιδιωτικός τομέας καλείται να ανασυγκροτηθεί, να αναπτύξει πρωτοβουλίες, διότι το στοίχημα για τη χώρα μας είναι η ανάπτυξη.

Το στοίχημα της ανταγωνιστικότητας δεν θα κερδηθεί με τη μείωση, περαιτέρω, των μισθών ή των συντάξεων. Θα κερδηθεί μόνο αν από κοινού, κυβέρνηση, εργοδότες, εργαζόμενοι, πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να γίνουν επενδύσεις στον τόπο και να αυξηθεί η πίτα. Αν δεν αυξηθεί η πίτα, ό,τι και να κάνουμε, θα μοιράζουμε τη μιζέρια μας», είπε η υπουργός.

tatsimbouria: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ; ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ... ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More