Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Τα ψέματα σώζουν... σχέσεις!!!

Ένας ευρύτατα διαδεδομένος αστικός θρύλος – που ενδέχεται να εμπεριέχει κάποια δόση αλήθειας – λέει ότι οι γυναίκες, όταν ερωτηθούν για τον αριθμό των προηγούμενων συντρόφων τους, ή για να είμαστε πιο ακριβείς των ερωτικών παρτενέρ τους, διαιρούν το πραγματικό νούμερο με τον μαγικό αριθμό τρία, ενώ οι άνδρες πολλαπλασιάζουν τον αριθμό των κατακτήσεών τους με το ίδιο νούμερο.

Θα ήταν πολύ ευκολότερα τα ζητήματα των σχέσεων αν είχαμε ένα αντίστοιχο «σκονάκι», έναν μετατροπέα αλήθειας, και για όλα τα υπόλοιπα ψέματα. Ή μήπως όχι;

Ανάλογα με το στάδιο το οποίο διανύει η σχέση, τους χαρακτήρες των δύο εμπλεκόμενων μερών και τις συγκυρίες – εξωτερικούς παράγοντες, ορισμένα «λευκά» – ή όχι και τόσο λευκά – ψέματα αποσκοπούν στο να βγάλουν τον αφηγητή τους από τη δύσκολη θέση, να αποτρέψουν ή να διορθώσουν δυσάρεστες καταστάσεις.

Μερικές φορές, είναι απλά αυτό που θέλουμε να ακούσουμε. Κι ας ορκιζόμαστε όλοι ότι αυτό που θέλουμε να ξέρουμε είναι η απόλυτη αλήθεια και τίποτα λιγότερο από αυτή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More