Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Κέρκυρα - Πανσεραϊκός 3-0

Η Κέρκυρα πήρε μια εύκολη νίκη με 3-0 απέναντι στον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής και συνεχίζει να αγωνίζεται για την παραμονή. Αντίθετα πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους Σερραίους που έμειναν για ένα ακόμα παιχνίδι στον πάτο της βαθμολογίας. Τα γκολ για τους «Φαιάκες» σημείωσαν οι Επστάιν, Ηλίας Ιωάννου και Γκουτσάβο.

Ένα ημίχρονο έφτανε στην ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς για να φύγει με τους τρεις βαθμούς. Η Κέρκυρα ήταν από την αρχή του αγώνα με τον Πανσερραϊκό η μόνη που υπήρχε στο παιχνίδι, είχε τον δικό της ρυθμό, τον οποίο ακολουθούσε ο αντίπαλος και δημιουργούσε ευκαιρίες για γκολ. Στο 17’ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ, αλλά τελικά ο διαιτητής δεν καταλόγισε το πέναλτι σε ανατροπή του Μπέλιτς από τον Μαϊστόροβιτς μέσα στην περιοχή.

Τελικά όμως οι «Φαιάκες» πήραν το προβάδισμα στο 24’ με τον Επστάιν, ο οποίος πήρε την μπάλα από αριστερά από τον Μαζνόβ και με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φερνάντες. Στη συνέχεια η μόνη ομάδα που συνέχιζε να πιέζει ήταν και πάλι η Κέρκυρα. Βρέθηκε πολύ κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 29’, αλλά ο Πορτογάλος πορτιέρο των Σερραίων είπε «όχι» στις προσπάθειες των Επστάιν και Ιωάννου. Ωστόσο ο δεύτερος κατάφερε να χριστεί σκόρερ τρία λεπτά αργότερα, όταν είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά του μετά από ένα πλάγιο του Κοντοδήμου και χωρίς να δυσκολευτεί έκανε το 2-0.

Ο Γκουστάβο ο οποίος επιλέχτηκε από τον προπονητή της Κέρκυρας λίγο πριν την έναρξη λόγω του τραυματισμού του Μίχου διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Με ένα εκπληκτικό σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε «αδιάβαστο» τον Φερνάντες, που αδράνησε και είδε την μπάλα να καταλήγει στην εστία του. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς καμία έκπληξη και όλοι περίμεναν να δουν ποιοι θα ήταν το τελικό σκορ, αφού ο Πανσερραϊκός δεν έδειξε ούτε σε μία φάση ότι «μπήκε» στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη το θέαμα έπεσε, καμία από τις δυο ομάδες δεν έκανε την κλασσική ευκαιρία για το γκολ, εκτός από το δοκάρι του Επστάιν στο 81’. Ο Πανσερραϊκός ανήμπορος να αντιδράσει δέχτηκε την ήττα και αρχίζει να χάνει τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία. Τα «Λιοντάρια» βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς και μάλλον θα πρέπει να συνηθίσουν γρήγορα στην ιδέα ότι του χρόνου θα παίζουν στην Football League.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More