Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Τα φώτα σε ΟΑΚΑ και Λάρισα

Αναμετρήσεις για όλα τα γούστα περιλαμβάνει το δεύτερο «πιάτο» της22ης αγωνιστικήςτης Σούπερ Λίγκας. Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει για τέταρτη φορά φέτος (τρίτη σε διάστημα 25 ημερών) την ΑΕΚ(19:30), ενώ νωρίτερα (17:15) η Θεσσαλία χωρίζεται στα δύο για χάρη της Λάρισας και του Ολυμπιακού Βόλου. Τα υπόλοιπα παιχνίδια: Ηρακλής – Αστέρα Τρίπολης, Κέρκυρα – Πανσερραϊκός και Ξάνθη – Ατρόμητος.

Αναλυτικά:

Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης (15:00)
Με τον... αέρα από το διπλό στις Σέρρες, ο Ηρακλής υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο «Καυτανζόγλειο». Στόχος οι τρεις βαθμοί της νίκης, που θα του προσφέρουν «μαξιλαράκι» ασφαλείας από τις θέσεις που οδηγούν στην Β’ κατηγορία (Football League για τους «Ευρωπαίους»), μονόδρομο που καλούνται να ακολουθήσουν και οι «Αρκάδες», αν θέλουν του χρόνου να βρίσκονται στα «σαλόνια» της Super League.

Κέρκυρα - Πανσερραϊκός (15:00)
Το ένστικτο της επιβίωσης! Αυτό καλούνται να δείξουν Κέρκυρα και Πανσερραϊκός το μεσημέρι της Κυριακής, στο νησί των «Φαιάκων». Το συγκρότημα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν εμφανίζεται διατεθειμένο για... συμπόνια και μπροστά στο κοινό του, καλείται να σπρώξει τα -ήδη στριμωγμένα- «λιοντάρια» στον γκρεμό που οδηγεί στην... Football League.

SKODA Ξάνθη - Ατρόμητος (17:15)
Νικήστε γιατί χανόμαστε! Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος τείνει να εξελιχθεί σε καταστροφή για την Ξάνθη, καθώς η μία νίκη σε έξι αγωνιστικές μόνο καλός οιωνός δεν μεταφράζεται. Οι «Ακρίτες» θέλουν να ξορκίσουν το κακό κόντρα στον Ατρόμητο (καβαλώντας τον ταυτόχρονα στην βαθμολογία), αλλά οι Περιστεριώτες δεν φαίνεται πως ταξίδεψαν ως την άλλη άκρη της Ελλάδος για να κάνουν τα χατίρια στο συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Λάρισα - Ολυμπιακός Βόλου (17:15)
Λάρισα ή Βόλος; Τυριά ή Αυστριακοί; Ποιος κάνει τέλος πάντων κουμάντο στην Θεσσαλία; Αυτό καλούνται να μας αποδείξουν το απόγευμα της Κυριακής οι δύο μονομάχοι, στην «Αρένα» της Λάρισας. Από την μία οι «βυσσινί» θέλουν την νίκη για να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για το θαύμα (όπου θαύμα βάλτε δίπλα την λέξη σωτηρία), ενώ οι Βολιώτες επιθυμούν διακαώς να είναι εκείνοι που θα δώσουν τον τελευταίο «ασπασμό» στο «Αλογάκι».

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (19:30)
Και πάλι τα δυο τους! Παναθηναϊκός και ΑΕΚ συναντιούνται για τέταρτη φορά την φετινή περίοδο (τρίτη σε διάστημα 25 ημερών), με τόπο συνάντησης που αλλού; Μα φυσικά στο ΟΑΚΑ. Από την μία οι «πράσινοι» ψάχνουν την εκδίκησή τους για τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, ενώ ο διπρόσωπος «Δικέφαλος» καλείται να δείξει το καλό – εκτός έδρας - πρόσωπό του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More