Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Οργιάζει η εγκληματικότητα στην Εύβοια - Τον πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του

Οργιάζει η εγκληματικότητα στην Εύβοια όπου, μέσα σε λίγες ώρες δύο πολίτες έπεσαν θύματα αδίστακτων κακοποιών στην Κύμη και την Χαλκίδα. Ο ένας, μάλιστα, τραυματίσθηκε πολύ σοβαρά καθώς οι δράστες τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ δύο φορές και εξαφανίστηκαν!

Το θύμα είναι ένας 64χρονος άνδρας που κατευθυνόταν ανυποψίαστος προς το σπίτι του στην Κύμη, όταν ξαφνικά δύο άγνωστοι που τον περίμεναν του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν με πρωτοφανή μανία! Και ενώ εκείνος καλούσε σε βοήθεια, ένας από τους δράστες τον πυροβόλησε δύο φορές με πιστόλι, τραυματίζοντας τον σοβαρά! Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν. Ο 64χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση, ενώ η Ασφάλεια Κύμης προσπαθεί να εξακριβώσει τα κίνητρα των δραστών, που δεν φαίνεται να έκλεψαν κάτι από το θύμα.

Στην Χαλκίδα, ο ιδιοκτήτης μιας αποθήκης βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν 26χρονο Έλληνα διαρρήκτη που είχε μπει μέσα και προσπαθούσε να κλέψει εργαλεία! Όταν προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, εκείνος του επιτέθηκε με μαχαίρι και κρατώντας τον σε απόσταση διέφυγε με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. Ωστόσο, οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν με τις περιγραφές που έδωσε το θύμα και κατάφεραν να τον συλλάβουν λίγες ώρες αργότερα. Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Χαλκίδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More