Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Μάντσεστερ Σίτι - Άρης 3-0

Μπορεί μέσα στο γήπεδο τα... εκατομμύρια της Μάντσεστερ Σίτι να έδειξαν την ποιότητα τους και να κέρδισαν τον Άρη με 3-0, όμως η παρουσία του κόσμου των κιτρινόμαυρων στην εξέδρα θα μείνει αξέχαστη, όχι μόνο στους Έλληνες φιλάθλους, αλλά και στους Άγγλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Μια μαγική εικόνα κόντρα στα αποτρόπαια γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε ο Άρης να γράψει ένα ακόμα έπος μέσα στον ίδιο χρόνο, μετά από αυτό της Μαδρίτης. Οι «κιτρινόμαυροι» αποχαιρέτησαν την Ευρώπη χάνοντας την πρόκριση από μια σπουδαία ομάδα. Κορυφαίος της βραδιάς ο Τζέκο.

Απίστευτη και αξέχαστη η κερκίδα που δημιούργησε ο κόσμος του Άρη, που κέρδισε τη μάχη της κερκίδας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, επικρατώντας σε αυτό το σημείο κατά κράτος των Άγγλων. Το χρώμα μάλιστα που είχαν δώσει πίσω από τη μια εστία του γηπέδου ήταν καταπληκτικό.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος παρέταξε την ίδια ενδεκάδα με αυτή του αγώνα στον «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ από την πλευρά του ο Ρομπέρτο Μαντσίνι κατέβασε μια πολύ επιθετική 11αδα και για πρώτη φορά ξεκίνησε στο ίδιο σχήμα τους Τέβες, Τζέκο, Μπαλοτέλι και Σίλβα, με εμφανή σκοπό να τελειώσει από νωρίς την πρόκριση.

Η Σίτι πήρε από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε στα πρώτα λεπτά να απειλήσει την εστία του Σηφάκη από τα δεξιά, με τον Τέβες να δημιουργεί πολλά προβλήματα στον Μίτσελ. Οι Άγγλοι προηγήθηκαν μάλιστα στο 7ο λεπτό, όταν ο Τζέκο εκμεταλλεύτηκε άψογα το λάθος του Λαζαρίδη, κατέβασε την μπάλα και με σπουδαίο πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα των Θεσσαλονικιών.

Ο ρυθμός των γηπεδούχων ήταν καταιγιστικός και μετά το γκολ και πέντε λεπτά αργότερα πάλι ο Βόσνιος επιθετικός με αριστερό πλασέ έξω από την περιοχή αυτή την φορά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Μετά το δεύτερο γκολ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Οι «γαλάζιοι» έδωσαν χώρο στον Άρη, ο οποίος προσπάθησε από τα πλάγια να απειλήσει, αλλά δεν έφτασε ποτέ με καλές προ»υποθέσεις απέναντι από την εστία του Χαρτ.

Βέβαια, όποτε οι παίκτες του Μαντσίνι ανέβαζαν λίγο ταχύτητα δημιουργούσαν προβλήματα στην «κιτρινόμαυρη» άμυνα και στον Σηφάκη. Μάλιστα λίγο έλειψε στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ο Τζέκο να κάνει χατ τρικ, όταν μετά από εκπληκτική κάθετη πάσα του Σίλβα βγήκε τετ α τετ με τον Έλληνα γκολκίπερ, αλλά τελευταία στιγμή ο διεθνής τερματοφύλακας του στέρησε το γκολ.

Ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο που έγινε στο ημίχρονο ήταν η ανταλλαγή φανέλας του Νέτο με τον Τέβες. Στο δεύτερο μισό ο Άρης μπήκε λίγο πιο ζεστά από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κατέβασε ταχύτητα για να κάνει συντήρηση δυνάμεων. Όμως τα πολλά λάθη των παικτών του Γιάννη Μιχαλήτσου δεν έδωσαν την ευκαιρία στον Άρη να βγει μπροστά με καλές προϋποθέσεις και να απειλήσει τον Χαρτ.

Η πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων έγινε στο 60ο λεπτό με τον Μπομπαντίγια να σουτάρει από μακριά και η μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Έξι λεπτά αργότερα πάντως η Σίτι ανέβασε και πάλι τον ρυθμό της και μετά από ένα εξαιρετικό τρίγωνο των Ζαμπαλέτα, Τέβες, Μπαλοτέλι, ο Ιταλός μπήκε μόνος του στην περιοχή του Σηφάκη σούταρε, αλλά το σουτ βρήκε στο δοκάρι.

Ότι δεν κατάφερε ο Μπαλοτέλι πέτυχε στο 75’ ο Γιάγια Τουρέ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής και αφού η μπάλα πρώτα κόντραρε στον Λαζαρίδη και τον Βανγκέλι. Κάπου εκεί γράφτηκε ο επίλογος, αφού τα υπόλοιπα λεπτά του ματς ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More