Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Και νέα παράταση για τους ημιυπαίθριους

Από παράταση σε παράταση το πάει η κυβέρνηση για τους ημιυπαίθριους χώρους. Η προηγούμενη προθεσμία έληγε στις 28 Φεβρουαρίου.

Το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών προχώρησαν σε νέα μετάθεση της προθεσμίας για την κατάθεση αιτημάτων «τακτοποίησης» των ημιυπαίθριων στις κατά τόπους πολεοδομίες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν πλέον να καταθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι και το τέλος Ιουνίου, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη σε σχετική συνέντευξη Τύπου από την ηγεσία του ΥΠΕΚΑ.

Η προηγούμενη προθεσμία εξέπνεε την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου.

Το ενδιαφέρον των ιδιοκτητών παραμένει ιδιαίτερα μεγάλο, καθώς πάνω από 500.000 αιτήσεις για 730.000 περιπτώσεις κλεισμένων ημιυπαίθριων έχουν ήδη κατατεθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σημειώνεται ότι τον Ιούνιο προβλέπεται ότι θα πρέπει να είναι έτοιμα τα αντίστοιχα πολεοδομικά γραφεία στους Δήμους, με βάση την μεταρρύθμιση του Καλλικράτη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More