Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Εμμένει στην απόφασή του να φύγει το καλοκαίρι Σισέ

Εμμένει στην απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα το προσεχές καλοκαίρι ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος νωρίτερα και μέσω του δικηγόρου του, υπέβαλε μήνυση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με όσα είχε πει σχετικά με το μέλλον του μετά το τέλος του ντέρμπι.

Παράλληλα, τόνισε ότι κατανοεί την απογοήτευση όλων, αλλά επανέλαβε την πρόσκλησή του προς τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά, όσα είπε ο επιθετικός του «τριφυλλιού»:
«Ήμουν πολύ απογοητευμένος μετά τον αγώνα και δήλωσα ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα μπορούσα να μείνω. Υπάρχουν ακόμα επτά παιχνίδια μέχρι το τέλος και πρέπει να δώσουμε την μάχη μας, αλλά από εκεί και πέρα, δεν έχει αλλάξει κάτι σε όσα έχω δηλώσει για το εάν θα μείνω ή θα φύγω.

Στο Καραϊσκάκη, δώσαμε την μάχη μας, αλλά δεν μας άφησαν να κερδίσουμε. Όλοι είδατε τι έγινε», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο προσεχές ματς με τον Ατρόμητο και τη συμπεριφορά που οφείλει να επιδείξει ο κόσμος της ομάδας.

«Κατανοώ την απογοήτευση του κόσμου, διότι και εμείς είμαστε απογοητευμένοι. Όμως, κάνω κλήση στην λογική και στην καλή τους πρόθεση, αλλά και στην αγάπη που έχουν για την ομάδα. Σαν αρχηγός ζητάω ηρεμία και να μην αντιδράσουν αύριο. Όλοι ξέρουμε ποια είναι η ποινή. Υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που έχουν τις γνώσεις και τις ικανότητες να επιλύσουν τα προβλήματα.

Ας τους αφήσουμε να το κάνουν, να κάνουν την δουλειά τους και εμάς, ας μας αφήσουν να παίξουμε μπάλα. Τους καλώ να έρθουν στον αγώνα και να χαρούν την ομορφιά του ποδοσφαίρου. Ξέρω ότι όλα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη, είναι απαράδεκτα, αλλά ας τα αφήσουν αυτά, να έρθουν να μας υποστηρίξουν και εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More