Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

10 ΔΕΚΟ στο “σφυρί”

Το σχέδιο από το οικονομικό επιτελείο θα είναι έτοιμο, όπως λέγεται, εντός δέκα ημερών. Τα βαριά χαρτιά όπως ο ΟΠΑΠ και το Τ.Τ. φαίνεται ότι παίρνουν προτεραιότητα.

Τα πρώτα από τα 50 δισ. που απαίτησε η Μέρκελ και οι άλλοι για να μας δώσουν την επιμήκυνση και το μικρότερο επιτόκιο δεν θα έρθουν από το... Ελληνικό η την αξιοποίηση άλλης περιουσίας, αλλά από εκποίηση.

Εκτός από ΟΠΑΠ και ΤΤ φαίνεται ότι παίρνουν σειρά η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ, τα Αμυντικά Συστήματα η ΔΕΠΑ η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα ΕΛΤΑ η ΛΑΡΚΟ ο ΟΔΙΕ και τα Κρατικά Λαχεία.

Με βάση το γεγονός ότι ανήμερα της εθνικής εορτής έρχεται και η τελική απόφαση της Ε.Ε. ως τότε, δηλαδή ως 25 Μάρτη, το οικονομικό επιτελείο θα έχει έτοιμο τον κατάλογο-σχέδιο.

Εκτιμάται ότι η αξία της συμμετοχής του Δημοσίου στις παραπάνω εταιρίες ξεπερνάει τα 6,3 δισ. και τα όποια έσοδα θα πρέπει να έχουν μπει όπως υποσχέθηκε στην τρόικα η κυβέρνηση στα ταμεία του ως το 2015.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More