Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Σχολική εκδρομή ο... τελικός του μπάσκετ!!!

Με την παρουσία μαθητών Δημοτικού και των κηδεμόνων τους θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο Ελληνικό την Κυριακή 6 Μαρτίου.

Τα εισιτήρια θα διατεθούν μέσω του Υπουργείου Παιδείας και αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες 2 με 3000 παιδιά (όλα συνοδευόμενα από τον κηδεμόνα τους), στο κάτω διάζωμα του γηπέδου. Απορρίφθηκε το αίτημα της ΓΓΑ να βρίσκονται και μέλη των Ακαδημιών των ομάδων, παλαίμαχοι παίκτες και μέλη του Συνδέσμου φιλάθλων της Εθνικής "οι Πελαργοί".

Την ευθύνη ανέλαβε η Πολιτεία και η μόνη αντίδραση που ακούστηκε ήταν αυτή του Γενικού Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστου Σταυρόπουλου για τις προσκλήσεις. Θα μοιραστούν 350 στις ομάδες και όχι από 700 περίπου εισιτήρια και προσκλήσεις όπως στους προηγούμενους τελικούς.

"Στο τέλος και οι ιδιοκτήτες θα βλέπουν το παιχνίδι από το σπίτι τους", είπε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε πως θα αποχωρήσει από το γήπεδο, αν δεν τηρηθούν τα προβλεπόμενα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More