Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Μόλις τον άφησαν, αντί να πάει στη στάνη, ξανάρχισε να πουλάει ναρκωτικά

Ο εισαγγελέας και ο ανακριτής Λέσβου εξάντλησαν όλη τους την επιείκεια όταν άσκησαν δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε έναν 32χρονο κτηνοτρόφο, ορίζοντας τακτική δικάσιμο και αφήνοντάς τον ελεύθερο. Όμως, την ίδια κιόλας μέρα, συνελήφθη και πάλι με ποσότητα ηρωίνης από την οποία είχε ήδη πουλήσει ένα μέρος!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης έτριβαν τα μάτια τους όταν είδαν τον 32χρονο να αποχωρεί ελεύθερος από το δικαστικό μέγαρο, μετά τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν! Ήταν, όμως, σίγουροι ότι δεν θα άλλαζε τρόπο ζωής κι έτσι τον έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση. Και, πράγματι, δεν διαψεύστηκαν!

Χωρίς να το γνωρίζει, ο 32χρονος τους οδήγησε στο ποιμνιοστάσιο που διατηρεί στην περιοχή «Ουτζά» της Μυτιλήνης. Εκεί βρισκόταν η «καβάντζα» που χρησιμοποιούσε για να κρύβει το «εμπόρευμά» του! Μόλις έβγαλε από μια μεταλλική συσκευασία έντεκα ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη σε «βραχάκια» συνολικού βάρους 41,8 γραμμαρίων, συνελήφθη και πάλι! Πάνω του, κατασχέθηκαν 890 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις ναρκωτικών τις οποίες είχε κάνει πριν από την αρχική σύλληψή του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More