Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

"Καρφώθηκε" από μόνος του!!!

Μόνος του προδόθηκε ένας επίδοξος διαρρήκτης που ήταν έτοιμος να εισβάλει σε ένα σούπερ μάρκετ στα Γρεβενά! Οι αστυνομικοί που επέβαιναν σε ένα περιπολικό το οποίο περνούσε από εκεί, δεν τον είχαν δει.

Όμως, εκείνος πανικοβλήθηκε και μπήκε στο αυτοκίνητό του φεύγοντας με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει περιπετειώδης καταδίωξη για την σύλληψή του!

Ο 50χρονος επίδοξος διαρρήκτης ήταν έτοιμος να παραβιάσει την πόρτα του καταστήματος όταν είδε το περιπολικό να περνάει και έτρεξε στο αυτοκίνητό του κινώντας την προσοχή των αστυνομικών που άναψαν αμέσως τον φάρο και βγήκαν έξω προσπαθώντας να τον ακινητοποιήσουν. Όμως, ο δράστης πάτησε γκάζι και πέρασε με ταχύτητα τόσο κοντά τους, που κόντεψε να τους παρασύρει!

Ακολούθησε ξέφρενη καταδίωξη στην πόλη, καθώς ο δράστης προσπαθούσε να ξεφύγει με επικίνδυνους ελιγμούς. Όμως, τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν στο 1ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κοζάνης – Γρεβενών και να τον ακινητοποιήσουν πυροβολώντας τα λάστιχα του αυτοκινήτου του. Ο 50χρονος συνελήφθη χωρίς να προβάλλει άλλη αντίσταση και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More