Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

"Δεν πρόκειται να υπάρξει μαζική νομιμοποίηση μεταναστών"

Την απόφαση της κυβέρνησης να μην προχωρήσει σε μαζική νομιμοποίηση μεταναστών, επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. "Δεν πρόκειται να υπάρξει μαζική νομιμοποίηση", "γενικώς και μαζικώς δεν νομιμοποιείται κανένας", "η κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά με κριτήριο την ευνομία", τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής σχετικά με το ζήτημα της νομιμοποίησης των μεταναστών.

Σημείωσε, δε, ότι εκείνο το κριτήριο που διέπει τη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης είναι η ευνομία σε όλα τα επίπεδα, η τήρηση των νόμων.

Ο κ. Πεταλωτής παρέπεμψε στη χτεσινή διυπουργική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων υπουργών και είπε ότι σε αυτό το πλαίσιο έγινε μια επισκόπηση των αποφάσεων και των μέτρων που φέρνει κάθε υπουργείο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι για πρώτη φορά υπάρχει η διαπίστωση ότι υπάρχει σοβαρή μεταναστευτική πολιτική, με την οποία η κυβέρνηση βάζει τάξη στα μεταναστευτικά ζητήματα που αφορούν, μεταξύ άλλων, στις εργασιακές σχέσεις και την εκπαίδευση.

Επιπλέον, ανέφερε ότι τα ζητήματα μεταναστευτικής πολιτικής είναι "πολυδιάστατα" και ότι κάθε υπουργείο κάνει δουλειά στον τομέα του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More