Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Χάθηκαν 500.000 ραντεβού μέσα σε 15 ημέρες

Πάνω από 500.000 ραντεβού στους γιατρούς του ΙΚΑ χάθηκαν λόγω της απεργίας που πραγματοποιούν οι γιατροί του ασφαλιστικού οργανισμού, όπως εκτιμά το Υπουργείο Υγείας.

Το χάος στον τομέα της υγείας συνεχίζεται, με μοναδικά “θύματα” τους ασφαλισμένους οι οποίοι βλέπουν τα προγραμματισμένα ραντεβού τους στα ιατρεία του ΙΚΑ να ακυρώνονται κι έτσι αναγκάζονται να περιμένουν περισσότερους μήνες για μια μόνο εξέταση.

Κύκλοι του υπουργείου εκτιμούν επίσης ότι αυτό που ενοχλεί τους γιατρούς είναι το μοίρασμα της πίτας.

Τα 5,5 εκατομμύρια ασφαλισμένων του ΙΚΑ δε θα πηγαίνουν μόνο στους 7.000 γιατρούς του ΙΚΑ, αλλά σε 20.000.

Επίσης, οι γιατροί δεν θα έχουν πια τα συνταγολόγια τα οποία περνούν στα χέρια των ασφαλισμένων, όπως συμβαίνει με όλα τα Ταμεία.

Την ίδια στιγμή, οι γιατροί που πραγματοποιούν την απεργία από την περασμένη Δευτέρα πλέον έχουν αρχίσει να συνταγογραφούν βιβλιάρεια ασθενών από το υπουργείο Υγείας όπου πραγματοποιούν κατάληψη.

Σύμφωνα με τους απεργούς, από το υπουργείο πέρασαν τη Δευτέρα (07/02) περίπου 500 άτομα προκειμένου να πάρουν τα φάρμακα τους.

Ωστόσο, οι φαρμακοποιοί του Πειραιά αρνήθηκαν να χορηγήσουν τα φάρμακα, αφού σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου του Πειραιά, Κώστα Κούβαρη, οι συνταγές αυτές δεν καλύπτουν τους φαρμακοποιούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More