Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Αίθριος ο καιρός αύριο με παροδικές νεφώσεις

Αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και μόνο στα νότια θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις και ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και το πρωί της Τετάρτης.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και το πρωί κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 1 (-01) έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με παροδικές νεφώσεις και από το μεσημέρι πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς, βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Στα Δωδεκάνησα παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα το απόγευμα για πρόσκαιρη βροχή. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και τη νύχτα στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα βόρειοι 3 με 4 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More