Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Παραμένουν στην πλατεία Ταχρίρ οι διαδηλωτές

>Χιλιάδες άνθρωποι παραμένουν σήμερα το πρωί, 15η ημέρα του κινήματος αμφισβήτησης, στην πλατεία Ταχρίρ στο κέντρο του Καΐρου, ζητώντας την αποχώρηση του προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ από την εξουσία.

Οι διαδηλωτές έμειναν εκεί όλη τη νύχτα σε σκηνές ή στο ύπαιθρο, ενώ πολλοί κοιμήθηκαν κάτω από τα τανκς του στρατού που έχουν αναπτυχθεί στις εισόδους της πλατείας.

Ένα μεγάλο πανό με το σύνθημα "Ο λαός ζητεί την αποχώρηση του καθεστώτος" συνεχίζει να κυματίζει επάνω από τον καταυλισμό από σκηνές και τέντες.

Το κίνημα αμφισβήτησης ξεκίνησε στις 25 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή διαδηλωτών από όλη τη χώρα. Η κατάληψη της Πλατείας Ταχρίρ ξεκίνησε λίγες ημέρες μετά και έγινε σύμβολο της εξέγερσης κατά του καθεστώτος Μουμπάρακ.

Ο πρόεδρος Χόσνι Μουμπάρακ ζήτησε χθες τη συγκρότηση επιτροπής έρευνας για τα βίαια επεισόδια της περασμένης Τετάρτης στην Πλατεία Ταχρίρ, που έφερε αντιμέτωπους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές και υποστηρικτές του καθεστώτος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More