Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών - Κορίνθου

Κάθε φορά που βρέχει δυνατά, το γνωστό σημείο μπροστά στη Χαλυβουργική μετατρέπεται σε λίμνη δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.

Έτσι και σήμερα, ουρές χιλιομέτρων σχηματίζουν τα οχήματα στην Αθηνών - Κορίνθου, και στα δύο ρεύματα, λόγω της συγκέντρωσης νερών από τη δυνατή βροχόπτωση στο ύψος της Χαλυβουργικής. Για την ακρίβεια, τα οχήματα κινούνται μόνο από την αριστερή λωρίδα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Μεγαλύτερο πρόβλημα σημειώνεται στο ρεύμα εξόδου όπου το μποτιλιάρισμα ξεκινάει από το ύψος του Χαϊδαρίου, ενώ με δυσκολία γίνεται η κίνηση των οχημάτων και στη Βάρης - Κορωπίου λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.

Επίσης, από χθες παραμένουν κλειστοί, λόγω συγκέντρωσης υδάτων, η λεωφόρος Αρίων στην Αρτέμιδα, από το ύψος της λεωφόρου Μαραθώνος, και η οδός Αγίου Χριστοφόρου στον οικισμό Πετμεζά, στα Σπάτα. Εχει διακοπεί η κυκλοφορία στη διασταύρωση Μαραθώνος και Αγίας Κυριακής στο Πικέρμι, και στην επαρχιακή οδό Μαρκόπουλου-Καλάμου από τη γέφυρα Σώτου.

Λόγω χιονόπτωσης, κλειστή είναι η λεωφόρος Πάρνηθος από το τελεφερίκ και πάνω, και η παλιά εθνική οδός Ελευσίνας-Θήβας μόνο για τα βαρέα οχήματα, από το τέταρτο χλμ. έως τη Βοιωτία. Τα αυτοκίνητα στο τμήμα αυτό, κινούνται με πολλές δυσκολίες.

Μέχρι το πρωί της Παρασκευής, η πυροσβεστική είχε δεχθεί, συνολικά από χθες, περίπου 420 κλήσεις για πλημμύρες και για κοπές δέντρων σε όλο το λεκανοπέδιο. Τριάντα έξι συνεργεία με 80 πυροσβέστες βρίσκονται συνεχώς στο δρόμο και επεμβαίνουν στα σημεία που δέχονται κλήσεις για προβλήματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More