Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος...

«Ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος» λέει ένα παμπάλαιο αστυνομικό θεώρημα και ο ξεχασιάρης αλλοδαπός κακοποιός που λήστεψε μαζί με έναν συνεργό του μία γυναίκα στο Θεριανό Αχαΐας, μπορεί να μην ήταν δολοφόνος αλλά βάλθηκε να το επιβεβαιώσει!

Όταν επέστρεψε για να πάρει το αυτοκίνητό του, όμως, τον περίμεναν οι αστυνομικοί που προφανώς θυμόντουσαν τον υπ’ αριθμόν ένα κανόνα της Εγκληματολογίας!

Οι δύο δράστες που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν από μια ανασφάλιστη πόρτα στο σπίτι της γυναίκας αιφνιδιάζοντάς τη. Την φίμωσαν, την έδεσαν χειροπόδαρα και ερεύνησαν το σπίτι από το οποίο άρπαξαν χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ, 150 ευρώ σε μετρητά και δύο κινητά και έφυγαν.

Αρκετή ώρα αργότερα, θυμήθηκαν ότι είχαν… αφήσει το αυτοκίνητό τους έξω από το σπίτι του θύματος και ο 44χρονος Αλβανός επέστρεψε για να το πάρει! Όμως, η γυναίκα είχε καταφέρει λυθεί και να τηλεφωνήσει στην Ασφάλεια Πάτρας, οι άνδρες της οποίας έπιασαν τον κακοποιό και αναζητούν τον συνεργό του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More