Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Εκτός νομοσχεδίου οι... οίκοι ανοχής

Δεν θα «ανοίξουν» τελικά οι... οίκοι ανοχής, αφού ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, δεν συμπεριέλαβε τα «ευαγή ιδρύματα» στο νομοσχέδιο των κλειστών επαγγελμάτων.

Στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και συγκεκριμένα την ώρα της συζήτησης για τα κλειστά επαγγέλματα, αρκετοί βουλευτές ήθελαν να μάθουν, αν οι οίκοι ανοχής θεωρούνται από το υπουργείο κλειστό ή όχι επάγγελμα, κι αν ναι, τότε τι πρόκειται να γίνει με το νομοσχέδιο που θα φέρει την απελευθέρωση στην αγορά.

«Αν το ψηφίσουμε (νομοσχέδιο) τι θα γίνει μετά; Ένας οίκος ανοχής θα μπορεί να ανοίξει δίπλα σ’ένα σχολείο ή τρία μέτρα από ένα ναό;», διερωτήθηκε ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας, Μάριος Σαλμάς.

«Ο συνάδελφος αναφέρεται στην κατάργηση του γεωγραφικού περιορισμού που ίσχυε μέχρι τώρα για τα κλειστά επαγγέλματα»συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Μάκης Βορίδης.

«Επάγγελμα ή λειτούργημα ; Τελικά, η πόρνη τι είναι; Επάγγελμα γιατί «εργάζεται» για την επιβίωση της ίδιας και λειτούργημα γιατί συνάμα συμπληρώνει την ικανοποίηση αναγκών τρίτων»διευκρίνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ,Χρήστος Μαγκούφης.

Το κόκκινο φως που είχε ανάψει στην αρμόδια επιτροπή πήγε αμέσως να το σβήσει ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, με την τοποθέτησή του: «Κύριοι, επειδή διακρίνω μια εμμονή με τους οίκους ανοχής και για να μην ευτελίσουμε άλλο την κουβέντα σας λέω ότι δεν υπάρχουν πουθενά στο νομοσχέδιο οι οίκοι ανοχής, ούτε καν αναφέρεται κάτι για τον γεωγραφικό τους περιορισμό!».

Μέχρι και κείνη την ώρα είχε γίνει στην αίθουσα της... Αυτή τη φορά, όμως, ήταν πραγματικά η ώρα της...Ιερόδουλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More