Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Αναζωπυρώθηκαν οι συγκρούσεις - Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Κάιρο

Αναζωπυρώθηκαν οι συγκρούσεις στην πλατεία Ταχρίρ μεταξύ υποστηρικτών και αντιπάλων του καθεστώτος του Χόσνι Μουμπάρακ. Για πρώτη φορά, ένας αλλοδαπός ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, ενώ η διεθνής κοινότητα, η οποία συνεχίζει να απευθύνει έκκληση για τερματισμό της βίας, εξακολουθεί να βοηθά τους υπηκόους της να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Από τις βίαιες συγκρούσεις μεταξύ των αντιπάλων παρατάξεων σκοτώθηκαν τουλάχιστον δέκα άνθρωποι και πάνω από 830 τραυματίστηκαν. Οι στρατιώτες, ορισμένοι πάνω σε άρματα μάχης, σχημάτισαν έναν κλοιό ασφαλείας μεταξύ των δύο στρατοπέδων.

Αλλά οι υποστηρικτές του Μουμπάρακ που παρέμεναν στην περιφέρεια της πλατείας, διέσπασαν τον κλοιό για λίγο, αναγκάζοντας το στρατό να επέμβει για να τους σταματήσει.

Οι υποστηρικτές του καθεστώτος έριχναν βόμβες μολότοφ, ενώ ακούγονταν σποραδικά πυρά. Περίπου 150 άνδρες μάζευαν πέτρες σε ένα άδειο οικόπεδο για να τις μεταφέρουν στο χώρο των συγκρούσεων, και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία εκστρατείας.

Πολλοί ξένοι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τις ταραχές ανέφεραν ότι έγιναν στόχοι βίαιων επιθέσεων στο Κάιρο, ξυλοκοπήθηκαν και συνελήφθησαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More