Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - SKODA ΞΑΝΘΗ 3-0

Μπορεί να έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να παίξει στον πρώτο τελικό της ιστορίας του ο Ολυμπιακός Βόλου στα ματς με τον Ατρόμητο, αλλά ξέρει και άλλο τρόπο για να βγει στην Ευρώπη. Η ομάδα της Θεσσαλίας σάρωσε με 3-0 την Ξάνθη και φαίνεται ότι κλειδώνει την συμμετοχή της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, αφού δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε έχει πέντε βαθμούς παραπάνω από τον Άρη.

Οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και λίγο έλειψε να προηγηθούν στο πρώτο λεπτό με τον Μαρτίν, αλλά τελικά το κοντινό γύρισμα του Αργεντινού έφυγε λίγο άουτ, αγχώνοντας από νωρίς τον Γκσπούρνινγκ.

Στο πέντε και πάλι ο Ολυμνπιακός απείλησε με τον Μπρέσκα αυτή τη φορά, ο οποίος με ατομική ενέργεια πήγε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Ξάνθης, αλλά τελικά ο Αυστριακός δήλωσε παρών και μπλόκαρε.

Η Ξάνθη προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και είχαν την κατοχή της μπάλας. Αυτή η υπεροχή απέδωσε καρπούς στο 34ο λεπτό, όταν ο Σανκαρέ πήρε την κεφαλιά ανενόχλητος μετά από φάουλ του Ούμπιντες και άνοιξε το σκορ.

Η πρώτη καλή φάση για τουες φιλοξενούμενους έγινε με το τέλος του ημιχρόνου και λίγο έλειψε να στείλει τις δυο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια, όταν το σουτ του Σταθάκη σταμάτησε στο δοκάρι του Γιακούποβιτς.

Όπως και το πρώτο ημίχρονο έτσι και το δεύτερο είχε έναν πρωταγωνιστή και αυτός ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν και πάλι με σκοπό να κυριαρχήσουν και να σκοράρουν ένα ακόμα γκολ που θα «κλείδωνε» τη νίκη.

Αυτό το πέτυχαν στο 67ο λεπτό με τον Σολάκη, όταν ο έμπειρος επιθετικός κατέβασε την μπάλα πολύ όμορφα και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Γκσπούρνιγνκ. Κάπου εκεί οι παίκτες της Ξάνθης παράτησαν τελείως το ματς και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ένα ακόμα γκολ των Θεσσαλών με τον Τομάς στο 83ο λεπτό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More