Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0

Εργοτέλης και Ηρακλής ήθελαν τη νίκη στο «Παγκρήτειο» έτσι ώστε να διασφαλίσουν και τυπικά από σήμερα την παραμονή τους στη Σούπερ Λιγκ. Με τη νίκη τους 1-0 οι Κρητικοί και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής έκλεισαν και τυπικά το κεφάλαιο «παραμονή» σε αντίθεση με τον «γηραιό» που καλείται να σφραγίσει τη σωτηρία του στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Εργοτέλης έδειξε διάθεση να επιτεθεί και να ελέγξει το ρυθμό, κάτι που σε γενικές γραμμές κατάφερε. Μόλις στο 7’ οι Κρητικοί απώλεσαν την πρώτη μεγάλη τους ευκαιρία, όταν το απευθείας μακρινό φάουλ του Μπέτο σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μπαντή.

Στα επόμενα λεπτά ο Ηρακλής κατάφερε να φέρει κάπως το ματς στα μέτρα του, δεν απειλήθηκε, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να έχει ιδιαίτερες επιθετικές πρωτοβουλίες. Με τα σκληρά μαρκαρίσματα και τις κίτρινες να… δίνουν και να παίρνουν, ο Εργοτέλης κατάφερε να ανοίξει το σκορ, λίγο μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου.

Ήταν στο 31΄ όταν ο Χίμπλινγκερ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά το κόρνερ του Ρομάνο και νίκησε τον ανήμπορο να αντιδράσει Μπαντή. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους, με τον Ηρακλή να… απουσιάζει, σε ότι αφορά το δημιουργικό κομμάτι, ενώ βρίσκεται πίσω στο σκορ…

Το δεύτερο μέρος άρχισε με το σουτ του Βερπακόφσκις και τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι θα μείνουν στο τέμπο του πρώτου μέρους. Ωστόσο, στο 60’ ο Ρουμπάκης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Κάκο και το σκηνικό διαφοροποιήθηκε με τον Ηρακλή πλέον να παίζει με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Δύο λεπτά αργότερα ο «γηραιός» έφθασε πιο κοντά από ποτέ στο γκολ, όταν μετά το φάουλ του Λίμα ο Μάχοπ δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή, μετά την ασταθή επέμβαση του (εξαιρετικού κατά τα άλλα) Δασκαλάκη.

Με το παιχνίδι να έχει γίνει άναρχο η μία φάση διαδεχόταν την άλλη. Στο 68’ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να φθάσουν κοντά στο γκολ, με τους Μπούντιμιρ και Ρομάνο να μην καταφέρνουν να στείλουν από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 83’ οι Θεσσαλονικείς απέτυχαν εκ νέου να φέρουν το ματς στα ίσια, με τον Μάχοπ να μην μπορεί να νικήσει τον Δασκαλάκη σε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ.

Με το παιχνίδι να οδεύει στα τελευταία λεπτά του, οι παίκτες του Ηρακλή γνώριζαν ότι δεν θα είχαν πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Και τελικά η… τελευταία έμελλε να είναι και η μεγαλύτερη του παιχνιδιού για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, όταν στο 89’ ο Κατσαμπής έστειλε τη μπάλα από κοντά με κεφαλιά στο δοκάρι του Δασκαλάκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More