Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Έκλεβαν με πρόσχημα τον... πονοκέφαλο!!!

Ο… πονοκέφαλος που δήθεν είχε ένας άγνωστος τσιγγάνος, ήταν μόνο η αφορμή για να χτυπήσει μαζί με την παρέα του την πόρτα ενός ηλικιωμένου ζευγαριού σε χωριό των Τρικάλων.

Οι δράστες είχαν σκοπό να κλέψουν ό,τι θα έβρισκαν, τόσο στο συγκεκριμένο σπίτι, όσο και στο… διπλανό!

Ο 83χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού και η 77χρονη σύζυγός του δεν υποψιάστηκαν τους πραγματικούς σκοπούς της πενταμελούς ομάδας που έφτασε έξω από το σπίτι τους στην Αγριελιά Τρικάλων με ένα αγροτικό αυτοκίνητο.

Όταν, μάλιστα, ο ένας από αυτούς ζήτησε… ασπιρίνη για τον πονοκέφαλο, προθυμοποιήθηκαν να του δώσουν!

Όμως, οι άγνωστοι μπήκαν όλοι στο φτωχικό των δυο γερόντων ζητώντας και νερό, με αποτέλεσμα εκείνοι να μην αντιληφθούν ότι φεύγοντας είχαν πάρει μαζί τους μια… κουβέρτα και 70 ευρώ που βρίσκονταν πάνω στο τραπέζι!

Οι τσιγγάνοι πήγαν και στο διπλανό σπίτι που ήταν άδειο και διέρρηξαν με την ησυχία τους την πόρτα της αποθήκης, από την οποία άρπαξαν ένα δοχείο με λάδι και δύο χάλκινα καζάνια!

Ήταν, μάλιστα, τόσο μεγάλη η σιγουριά τους, ώστε πήγαν σε σημείο του χωριού όπου προσπαθούσαν ενώπιον των κατοίκων να …ισιώσουν με πέτρες και βαριοπούλες τα χάλκινα είδη για να μην αναγνωρίζονται!

Αμέσως μετά, έφυγαν ανενόχλητοι με το αγροτικό τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More