Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-2

Ο Πανιώνιος έκανε ίσως το πιο καθοριστικό βήμα για την παραμονή βάζοντας πλέον στην πρίζα την Κέρκυρα, η οποία μέχρι το τέλος παραμένει αβέβαιη ως προς την σωτηρία της. Ο Σιόβας στο 79΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να παίρνει ανάσα παρότι ήταν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Όμο στο 64΄.

Η Κέρκυρα έκανε δυναμική εκκίνηση, αλλά ο Μήτρογλου είχε άλλη άποψη. Σκόραρε και πάλι και ο Πανιώνιος που μετά το 15΄ ανέβασε στροφές πήρε κεφάλι στο σκορ. Έχασε μάλιστα και νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Ριέρα να πετύχει το 2-0 σε ένα πρώτο ημίχρονο που οι «Φαίακες» εγκλωβίστηκαν στην τακτική του Λεμονή και το πλάνο που είχαν οι φιλοξενούμενοι.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και θέλησαν να βγουν στην επίθεση ώστε να φέρουν τα ίσια ανάποδα. Ο Ιωάννου από πλεονεκτική θέση αστόχησε μετά από λάθος στο κέντρο της άμυνας του Πανιωνίου.Ο Γραμμόζης κέρδισε πέναλτι σε σπρώξιμο του Όμο, ο οποίος δέχθηκε και την δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Επστάιν από την άσπρη βούλα σημείωσε το 1-1 στο 64΄. Ο Σιόβας όμως εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Κέρκυρας και χάρισε στο 79΄ το «τρίποντο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More