Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - ΑΡΗΣ 1-2

Ο Αρης διατήρησε το απόλυτο των νικών με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του, τρίτη νίκη το 2-1 στην Τρίπολη επί του Αστέρα και μάλιστα πάλι με ανατροπή, έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ. Ιδανικός αυτόχειρας ο Αστέρας, το σκορ ανατράπηκε με τον Αρη να παίζει με δέκα παίκτες από το 40' (Καστίγιο), ο Μπαστία έχασε πέναλτι στο 89' για να ισοφαρίσει. Το νικητήριο γκολ ο πρώην αρχηγός του Αστέρα Νίκος Λαζαρίδης, μαντάρα για μια ακόμα φορά τα έκανε ο διαιτητής Κωνσταντινέας.

Τα πάντα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο στην Τρίπολη, με τον Αστέρα να έχει παράπονα από τη διαιτησία του Κωνσταντινέα. Μετά από ένα ήρεμο 25λεπτο, στο 27’ ο Ρονάλντο έδιωξε προ της γραμμής την κεφαλιά του Ροζέριο, ήταν το πρελούδιο μιας ασφυκτικής πίεσης που άσκησε ο Αστέρας, κυρίως με στημένες φάσεις. Και στο 32’ ακυρώθηκε γκολ του Μπαστία, με τον Κωνσταντινέα να ανακαλύπτει επιθετικό φάουλ του Ματούσιακ. Ομως από μια παρόμοια φάση στο 35’ προήλθε το άνοιγμα του σκορ από τον Ορόθκο. Εκτέλεση φάουλ του Ουριμπάρι, ο Ισπανός αμυντικός πρόλαβε... συμπαίκτες και αντιπάλους και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Και μερικά λεπτά αργότερα ο Αρης έμεινε με δέκα παίκτες! Ο Νέρι Καστίγιο επιβεβαίωσε το απρόβλεπτο του χαρακτήρα του και με εκτός φάσης χτύπημα στον Μπαστία, είδε την κόκκινη κάρτα από τον Κωνσταντινέα! Το αριθμητικό μειονέκτημα όμως δεν απέτρεψε τον Αρη από το να φτάσει στην ισοφάριση λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο. Ο Μπαρτολίνι τράβηξε τον Κόκε μέσα στην περιοχή, το πέναλτι αξιοποίησε ο παθών και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Επεισοδιακό το πρώτο μέρος με τέσσερις κίτρινες και μία κόκκινη κάρτα.

Και αν στο πρώτο ημίχρονο έγιναν τα πάντα, στην επανάληψη έγιναν περισσότερα από τα... πάντα. Ο Αστέρας πίεζε, με τον παίκτη παραπάνω αλλά κόντρα στη ροή ο Αρης πήρε το προβάδισμα στο 65’, με την προβολή του Νίκου Λαζαρίδη. Ο πρώην αρχηγός του Αστέρα δεν πανηγύρισε από ένδειξη σεβασμού το γκολ προς την παλιά του ομάδα, όμως ήταν η εκκίνηση του θρίλερ για τους γηπεδούχους.

Και των κατά συρροήν λαθών του Κωνσταντινέα, που έχασε τον έλεγχο του αγώνα, απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον Φρανκού στο 85’, παρότι ο Αργεντίνος έπεσε από μαρκάρισμα του Ρονάλντο μέσα στην περιοχή. Ο Αστέρας αναζήτησε απεγνωσμένα την ισοφάριση, στο 87’ ο Παπάζογλου έχασε το άχαστο από το ένα μέτρο και στο 89’ το δράμα.

Ο Κωνσταντινέας είδε πέναλτι σε πτώση του Ματούσιακ μέσα στην περιοχή από τον Φατί, παράβαση δεν υπήρχε αλλά ο Μπαστία έστειλε την εκτέλεση πάνω στον Χουάνμα, που απέκρουσε στην αριστερή του γωνία! Τέλος δράματος, 3/3 για τον Τσιώλη στον πάγκο του Αρη, ο Αστέρας βυθίζεται όλο και πιο γρήγορα προς τη Β’ Εθνική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More