Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ 3-1

Δέκα λεπτά ήταν αρκετά, προκειμένου ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη και να διατηρήσει το αήττητο σερί στο Καραϊσκάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν 3-1 την Καβάλα και για 14ο παιχνίδι έμειναν αήττητοι, ενώ κέρδισαν την Καβάλα για 13η φορά! Φουστέρ, Τζιμπούρ και Μιραλάς τα γκολ για τον Ολυμπιακό. Ο Νικουλάε είχε ισοφαρίσει προσωρινά. Εντονες αποδοκιμασίες για τον Ντουντού!

Ο Ολυμπιακός έχοντας ήδη στεφθεί πρωταθλητής υποδεχόταν την Καβάλα, με μοναδικό σκοπό να πάρει τη νίκη και να διατηρήσει το αήττητο στο Καραϊσκάκη. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς ήθελαν βαθμό ή βαθμούς, προκειμένου να μείνουν σε τροχιά πλέι οφ!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε την ευκαιρία στον Μέγιερι να παίξει για πρώτη φορά φέτος, ενώ και ο Ντουντού έπαιρνα, μια από τις τελευταίες του ευκαιρίες. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο, δείχνοντας ότι αποτελεί ξένο σώμα!

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησαν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Ομως λίγο οι λανθασμένες τελικές πάσες, λίγο οι κακές επιλογές του Μιραλάς που έχασε τρεις μοναδικές ευκαιρίες μέσα σε 4’. Από το 21’ έως το 24’ ο Βέλγος έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες και κάλλιστα θα μπορούσε να είχε προηγηθεί σε εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός.

Πάντως η απουσία του Ιμπαγάσα ήταν αισθητή, μιας και δεν μπορούσε ο Ολυμπιακός να δημιουργήσει και να ξεκλειδώσει την άμυνα της Καβάλας. Η φάση όμως που στιγμάτισε το παιχνίδι ήταν στο 38’. Ο Nτικρόκ κάνει τη σέντρα η μπάλα βρίσκει πεντακάθαρα στο απλωμένο χέρι του Χολέμπας, αλλά ο διαιτητής, λανθασμένα, δεν έδωσε το πέναλτι. Στην συνέχεια δεν άλλαξε τίποτα και οι δύο ομάδες πήγαν στο 0-0

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν είχε αλλάξει μέχρι που στο 58’ ο Φουστέρ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Από εκείνο το σημείο και μετά μπήκαν τέσσερα γκολ και ουσιαστικά ο Ολυμπιακός κλείδωσε τη νίκη!

Στο 58’ ο Χολέμπας μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή της Καβάλας, βρέθηκε μπροστά από τον Γκαλίνοβιτς έκανε το σουτ, βρήκε στον έμπειρο τερματοφύλακα και λίγο πριν βγει κόρνερ πάσαρε στον Φουστέρ που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0! Στο 63’ ο Ρίος έκανε την κόρνερ ο Νικουλάε έπιασε την κεφαλιά και μείωσε προσωρινά! Καθώς πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Τζιμπούρ με κεφαλιά έκανε το 2-1. Σαν να μην έφτανε αυτό για την Καβάλα ο Μιραλάς στο 67’ ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ! Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε αισθητά με την Καβάλα να προσπαθεί να βγει σε αντεπιθέσεις. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε ευκαιρίες και με την είσοδο του Φετφατζίδη έγινε πιο απρόβλεπτος, αλλά όχι πραγματικά επικίνδυνος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More