Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΠΑΟΚ – ΛΑΡΙΣΑ 1-0

Αυτή τη φορά οι αλλαγές του Μάκη Χάβου πρόσφεραν τη φρεσκάδα που έλειπε από τον ΠΑΟΚ. Ο Αθανασιάδης με γκολ στο 68΄ έδωσε ένα “ψυχολογικό τρίποντο” στον δικέφαλο του βορρά, “σφράγισε” ουσιαστικά (όχι μαθηματικά) τη συμμετοχή στα πλέι οφ, αλλά έστειλε τη Λάρισα στη Football League (πάλι ουσιαστικά και όχι μαθηματικά).

Μία Λάρισα που δεν δικαιούταν κάτι περισσότερο μετά από τέτοια εμφάνιση στην Τούμπα, αν και έφτασε κοντά στην ισοφάριση αμέσως μετά το γκολ του Αθανασιάδη. Αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Ταλ για κλωτσιά εκτός φάσης στον Βιεϊρίνια.

Είναι πρόβλημα των “ημερών”. Ο ΠΑΟΚ όπως και στα προηγούμενα ματς έπαιζε ως αδιάφορος, παρόλο που η θέση του στα πλέι οφ δεν είναι “καπαρωμένη” μαθηματικά. Οι παίκτες του Χάβου μπήκαν δυνατά στο ματς, αλλά δεν υπήρχε αρκετή κίνηση χωρίς τη μπάλα με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν μία εικόνα αδιαφορίας.

Αντίθετα, η Λάρισα που “καιγόταν” για βαθμούς έμεινε πίσω, προσπάθησε να κοντρολάρει το ρυθμό, να κρατήσει τους αντιπάλους μακριά από τη μεγάλη περιοχή, να διαφυλάξει, δηλαδή, έστω τον ένα βαθμό και από εκεί και πέρα να διεκδικήσει ότι καλύτερο σε όποια φάση της παρουσιαστεί η ευκαιρία.

Έτσι, κύλησαν 45 λεπτά χωρίς την πολύ μεγάλη φάση, δύο-τρεις... υποψίες ευκαιρίας και μόνο μία κεφαλιά του Κουζέν στο 40΄ που πραγματικά ανησύχησε τον Χαλκιά. Η Λάρισα απείλησε μόνο από στημένα, ενώ ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αιφνιδιάσει από τον άξονα με μακριά σουτ.

Πάντως, οι δύο προπονητές στάθηκαν άτυχοι, αφού χρειάστηκαν να κάνουν από μία αλλαγή, καθώς Πανκράτ και Γκαρσία δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν. Μπλάζεκ και Αρίας που μπήκαν αντίστοιχα βοήθησαν τις ομάδες τους αλλά δεν έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να δούμε κάτι καλύτερο στο πρώτο μέρος.

Παρόλα αυτά, συνέβη κάτι... πρωτότυπο στα ελληνικά γήπεδα αφού ο Ετό δέχτηκε κίτρινη κάρτα επειδή μέσα στο σορτσάκι του έκρυβε ένα... μπουκάλι νερό!!!

Όσον αφορά το δεύτερο 45λεπτο, η εικόνα ήταν... καρμπόν, με του πρώτου ημιχρόνου και ο Χάβος αναγκάστηκε να κλείσει αμέσως τις αλλαγές του στην προσπάθεια να φρεσκάρει την ομάδα του. Όντως, με την είσοδο των Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη στην κορυφή, στο 4-4-2 πλέον του ΠΑΟΚ και τον Ελ Ζαρ να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοση του, οι γηπεδούχοι έγιναν σαφώς καλύτεροι.

Έκλεισαν τη Λάρισα στα καρέ της και σε μία φάση που οι φιλοξενούμενοι πιάστηκαν στον ύπνο, ο Λίνο βρήκε από τα αριστερά τον Αθανασιάδη που με ψυχραιμία αλλά και τύχη άνοιξε το σκορ.

Η Λάρισα προσπάθησε να αντιδράσει, έβγαλε -η αλήθεια είναι- κάποιες επιθέσεις, αλλά δεν υπήρχε ούτε ουσία στο παιχνίδι της αλλά κυρίως καθαρό μυαλό. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις, ο Ταλ δεν ενήργησε επαγγελματικά και κλώτσησε τον Βιεϊρίνια με αποτέλεσμα να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More