Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Είχαν κλέψει μέχρι και... σπαθιά νίντζα!!!

Ότι έβρισκαν μπροστά τους έκλεβαν οι δύο νεαροί αλλοδαπό διαρρήκτες που είχαν γίνει φόβος και τρόμος στις περιοχές της Λοκρίδας και της Βοιωτίας παραβιάζοντας τους ομφαλούς από τις κλειδαριές με ειδικά διαρρηκτικά εργαλεία!

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα πιο… ετερόκλητα κλοπιμαία, αλλά εκείνο που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς ήταν η αδυναμία τους στα… σπαθιά τύπου «Νίντζα»! Οι δύο 19χρονοι αλλοδαποί αιφνιδιάστηκαν όταν είδαν τους άνδρες της Ασφαλείας Λιβαδειάς να κάνουν έφοδο στο σπίτι τους στην Μαλεσίνα Φθιώτιδας και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Οι αστυνομικοί χρειάστηκαν πολλές ώρες για να καταγράψουν όλα τα κλοπιμαία που βρήκαν αποθηκευμένα, κάνοντας αρχή από τα επτά σπαθιά με μήκος λάμας από 0,30 εκατοστά ως ένα μέτρο με τις θήκες τους!

Οι δράστες έκρυβαν ακόμη ένα κουτί με 23 σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων, αλλά και δεκάδες κοσμήματα, ρολόγια, μπρασελέ και δαχτυλίδια, ένα ηλεκτρικό μοτέρ αέρος, ένα μοτέρ άντλησης, έναν ηλεκτρικό τροχό, διάφορα εξαρτήματα από μοτοποδήλατα, ένα πλαστικό μπουκάλι με νέον, ένα στερεοφωνικό συγκρότημα με ηχεία, ένα κλειδί αυτοκινήτου μάρκας Mercedes, δύο ηλεκτρικά πιστολάκια μαλλιών και ένα πορτοφόλι με δέκα παλιά ελληνικά χαρτονομίσματα των 500 και 1.000 δραχμών, ένα αλβανικό χαρτονόμισμα και τέσσερα νομίσματα από το Μεξικό! Οι νόμιμοι ιδιοκτήτες καλούνται τώρα να τα αναγνωρίσουν, ενώ οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More