Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

SKODA Ξάνθη - Κέρκυρα 2-1

Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Σπύρου Βάλλα, η SKODA Ξάνθη νίκησε 2-1 την Κέρκυρα και έκανε το πιο σημαντικό βήμα για την παραμονή της, σε έναν αγώνα που αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής Κουκουλάκης. Από την άλλη μεριά οι «Φαίακες» μετά από αυτή την ήττα αγωνιούν για το μέλλον τους στην κατηγόρία απέχοντας πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου πήραν τον έλεγχο του αγώνα και με καλή κυκλοφορία στον χώρο του κέντρου, κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Ο Έλληνας προπονητής παρέταξε την ομάδα με 4-2-3-1 με μοναδικό προωθημένο τον Καζάκη. Η πρώτη καλή ευκαιρία δημιουργήθηκε στο έβδομο λεπτό όταν ο Καζάκης βρέθηκε στην περιοχή, με ωραίο τρόπο απέφυγε δύο αντιπάλους όμως στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα κόντραρε στον Βενέτη και κατέληξε κόρνερ.

Μετά τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά οι «Φαίακες» ισορρόπησαν και ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς με διπλή γραμμή άμυνας έδωσε χώρο στους γηπεδούχος όμως αυτοί δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί. Όσο περνούσε ο χρόνος η Ξάνθη ανέβαζε στροφές και απέκτησε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα με την κατοχή ναφτάνει στο 68%. Αυτή η υπεροχή τελικά απέδωσε στο 31΄με τον Αντεφέμι να σουτάρει διαγώνια εκτός περιοχής και να δίνει προβάδισμα.

Η Κέρκυρα δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία και σε μια ανύποπτη στιγμή στο 40΄ο Γραμμόζης έπεσε στην περιοχή ο Κουκουλάκης ξεγελάστηκε και καταλόγισε πέναλτι. ο Επστάιν δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και ισοφάρισε σε 1-1 με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για τη λανθασμένη απόφαση. Έτσι η Κέρκυρα σε ένα κακό 45λεπτο κατάφερε να σκοράρει έχοντας δημιουργήσει μόλις μία φάση.

Και στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν διαφοροποιήθηκε. Οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα, η ομάδα του Μποζνταρ Μπάντοβιτς με σφιχτή άμυνα προσπαθούσε να αντιμετωπίσει την επιθετική δραστηριότητα της Ξάνθης και το παιχνίδι έγινε πολύ κακό. Υπήρξαν αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα με τον διαιτητή να αναγκάζεται να δείξει αρκετές φορές την κίτρινη κάρτα.

Η καλύτερη στιγμή ήρθε για τους γηπεδούχους στο 49ο λεπτό ο Κωνσταντόπουλος ήταν εκτός θέσης ο Μαρσελίνιο σούταρε, όμως η μπάλα απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από τους αμυντικούς της Κέρκυρας. Ο αγώνας είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες που προκάλεσαν εκνευρισμό και στις δύο ομάδες.

Τα τελευταία λεπτά είχαν συγκλονιστική εξέλιξη, η Κέρκυρα έμεινε με εννέα ποδοφαιριστές μετά τις αποβολές Βενέτη και Ιωάννου. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δημήτρης Ιωάννου ανέτρεψε τον Καζάκη, ο Κουκουλάκης υπέδειξε την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπόατενγκ ο Κωνσταντόπουλος απομάκρυνε όμως οι αμυντικοί δεν αντέδρασαν γρήγορα τη σύγχυση εκμεταλλεύτηκε ο Βάλλας που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τις αποφάσεις του Κουκουλάκη μετά το τέλος του αγώνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More